Home

Prosoapele pot juca si un rol decorativ

Daca vrei sa reamenajezi baia si sa adaugi un strop de culoare fara prea multa cheltuiala, atunci te poti folosi de obiecte decorative. De multe ori, produsele de ingrijire si curatare reprezinta veritabile astfel de lucruri. De ce n-ar fi valabil si pentru prosoape?

O modalitate rapida de a decora si personaliza baia este sa te folosesti de cat mai multe prosoape. Desigur, trebuie sa ai in minte de la inceput un plan coerent, sa urmezi linia de amenajare si sa le integrezi cat mai bine din punct de vedere cromatic.

Daca vrei sa tii prosoapele la vedere, atunci cea mai buna solutie e sa te gandesti din start la un mobilier prevazut cu rafturi pentru prosoape. Efectul decorativ va fi obtinut atat prin combinatiile de culori (culori contrastante sau complementare), cat si prin modalitatea de impaturire.

Uneori, expunerea prosoapelor alaturi de alte accesorii, cum ar fi produsele de ingrijire sau cele cosmetice, va fi de ajuns pentru a crea un colt sic in sala de baie. De exemplu, daca prosoapele sunt verzi si roz, atunci si decoratiunile trebuie sa fie in tonuri asemanatoare (ramele foto, recipientele cu uleiuri etc.).

Aproape ca nu exista baie care sa nu fie dotata cu un cosulet pentru depozitarea produselor de ingrijire. Daca ai unul mai mare, poti folosi si urmatoarea idee: impatureste cateva prosoape, pune-le in cos, apoi adauga cateva produse de ingrijire, intr-o dezordine apararenta. Efectul decorativ va fi remarcabil.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Asiguraţi-vă un cămin liniştit prin izolarea fonică a locuinţei

Adina Meyers

6 storcătoare accesibile, pentru sucuri naturale delicioase

Adina Meyers

Cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc: are nisip fin, iar apa este verde-turcoaz ca în stațiunile exotice – FOTO

Adina Meyers