Home

Studiu de piata VitanClean Bucuresti, spalatorie & curatatorie covoare: Cum a crescut cererea pentru astfel de servicii in Bucuresti?

Odata cu evolutia tehnologiei, tot mai multi bucuresteni se dezic de metodele clasice de curatenie, ceea ce a condus printre altele si la o crestere exponentiala a cererii pentru spalarea si curatarea profesionala a covoarelor. In timp ce piata pune la dispozitie o paleta variata de spalatorii, pretentiile clientilor sunt din ce in ce mai mari deoarece acestia pun accent pe importanta eliminarii alergenilor si a factorilor de risc prezenti chiar in caminul lor.

Concurenta pe piata spalatoriilor si curatatoriilor profesionale de covoare este acerba, iar in perioada concediilor, doar firmele de top fac fata cererii, reusind sa satisfaca in mod incontestabil solicitarile clientilor care isi doresc sa traiasca intr-un mediu sanatos si benefic viitorului familiilor lor.

Reprezentantii VitanClean, o spalatorie profesionala de covoare din Bucuresti, fac o retrospectiva a anilor de experienta si compara primii ani pe piata cu cererea in continua crestere din prezent. Daca in urma cu 5 ani bucurestenii inca apelau la diferite metode anevoioase pentru curatarea covoarelor la domiciliu, de-a lungul timpului societatea a inteles ca exista o metoda mai simpla, mai rapida si nu in ultimul rand mai eficienta. Este vorba despre initiative de a apela la o spalatorie profesionala specializata in curatarea covoarelor si a mochetelor, indiferent de tesatura acestora.

Pe timpul verii, solicitarile pentru spalarea si curatarea profesionala a covoarelor inregistreaza cresteri de pana la 35%

Potrivit datelor furnizate de spalatoria de covoare VitanClean, in perioada concediilor, bucurestenii dau dovada de un real interes cu privire la curatenia din casele lor. Este o perioada in care majoritatea parasesc locuintele pentru a pleca in vacanta, timp in care o spalatorie profesionala se poate ocupa de curatarea covoarelor. De asemenea, datorita temperaturilor ridicate, posibilitatea dezvoltarii microorganisemlor in tesaturi este mai mare, 89% dintre bacterii fiind inregistrate doar in aerul din case.

Calitatea aerului respirabil nu este un domeniu de evitat, motiv pentru care, spalatoriile precum VitanClean aleg sa traga un semnal de alarma asupra modificarilor pe care orice gospodarie trebuie sa le intreprinda pentru o viata sanatoasa.

Bucurestenii devin tot mai interesati de eticheta solutiilor de curatare

In timp ce agentii alergeni reprezinta sursa principala de crestere a interesului pentru spalarea si curatarea profesionala a covoarelor, bucurestenii aleg sa colaboreze doar cu firmele care utilizeaza substante cu eticheta ecologica si care nu dauneaza tesaturii sau culorii covoarelor si a mochetelor. Este necesar ca detergentii si tratamentele utilizate sa respecte standardele calitatii, pentru ca spalarea covoarelor sa fie efectuata in mod profesional, fara ca eventualele pete sau mirosuri neplacute sa persiste in tesatura.

Uscarea este un alt factor decisiv in mentinerea covoarelor curate si lipsite de mirosuri neplacute pentru o lunga durata. Din moment ce mai mult de 50% dintre bucuresteni locuiesc la bloc, acestia nu dispun de spatiul necesar pentru curatarea si uscarea propice a covoarelor. Tocmai de aceea, firme precum VitanClean intervin prin prestarea acestor servicii la nivel profesional, pastrand caracterul accesibil al tarifelor.

De ce este cererea in crestere in Bucuresti?

Curatenia este un domeniu de interes pentru majoritatea oamenilor, insa studiile arata ca odata ce ne apropiem mai mult de capitala, populatia prezinta o cerere ascendenta a interesului fata de echipamente, tehnologii si produse de curatenie. Statistic vorbind, nivelul educational al bucurestenilor le permite sa inteleaga importanta spalarii mecanice a covoarelor si a beneficiilor survenite odata cu aceasta. De asemenea, nivelul ridicat de trai si accesibilitatea se numara printre factorii decizionali importanti.

Eliminarea bacteriilor existente in tesatura covoarelor si a mochetelor este un proces benefic nu doar copiilor si varstinicilor, cum s-ar crede la nivel general, ci tuturor categoriilor de persoane indiferent de varsta, deoarece joaca un rol important in calitatea vietii, sporirea confortului si nu in ultimul rand, impacteaza sanatatea. Serviciile profesionale de spalare si curatare a covoarelor precum cele oferite de VitanClean elimina cu pana la 98% din alergeni, motiv pentru care nu este greu de dedus de ce astfel de firme cresc in popularitate, iar bucurestenii aleg sa le foloseasca serviciile in detrimentul spalarii clasice si ineficiente a covoarelor la domiciliu. 

VitanClean este o spalatorie si o curatatorie profesionala de covoare care s-a facut remarcata pe piata prin faptul ca a pus intotdeauna sanatatea clientilor pe primul loc prin utilizarea de echipamente si tehnologii de ultima generatie, alaturi de detergenti de calitate care conduc la disparitia alergenilor si prin urmare, sporesc calitatea vietii.

Related posts

Vopsele decorative de interior

Adina Meyers

Piese de mobilier din busteni de lemn, pe care le poti realiza chiar tu

Adina Meyers

A început de jos, dar și-a îndeplinit visul! Povestea unui tânăr antreprenor care a cunoscut succesul!

Adina Meyers