Amenajare bucatarie Practic

Promoție de toamnă: 25% REDUCERE la orice mobilier din gama Formmat

Toamna vine cu o promoție generoasă la mobilier fabricat în România – discount de 25% și consiliere gratuită la mobilierul Formmat, mobilier din esențe românești. Discountul se acordă în baza achitării unui avans de 1000 de lei între 14 septembrie – 1 noiembrie 2016, este valabil pentru achizițiile realizate până la 31.05.2017 și nu se cumulează cu alte promoții.

Gama de mobilier Formmat a fost lansată în 2015 de Delta Studio, furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare. Formmat cuprinde mobilier clasic și mobilier modern proiectat de arhitecți și designeri români și fabricat în România, în acord cu cele mai importante necesități ale utilizatorilor de astăzi. Gama Formmat cuprinde mobilier de bucătărie, mobilier de baie, mobilier pentru living și dormitor. Mobilierul românesc Formmat este disponibil într-o gamă variată de materiale și finisaje, adaptându-se la orice stil sau gust.

Colecțiile Formmat au fost extrem de bine primite de public, fiind alese pentru raportul excelent calitate-preț și posibilitatea de adaptare la spațiu. La dispoziția clienților se află o echipă de arhitecți care oferă sfaturi pentru o amenajare completă.

Fiecare colecție Formmat se remarcă prin combinația unică dintre formă și material, design și funcționalitate, cu o preocupare sporită pentru detalii și caracteristici tehnologice. Mobilierul este executat cu utilaje de ultimă generație, la fabrica din Piatra Neamț. Fiecare piesă este atent selecționată din materiale de cea mai bună calitate. O parte din veniturile obținute din vânzarea mobilierului se folosește pentru a asigura împădurirea integrală a suprafețelor tăiate, potrivit normelor de specialitate europene.

Cele mai apreciate produse de mobilier Formmat sunt expuse în showroom-ul Delta Studio din Strada Progresului nr 1-3 din București.

Bucătăria Baron

Bucătăria Marquise 

Bucătăria Tamed Nature 

Bucătăria e-Motion 

Delta Studio reflectă de peste 20 de ani pasiunea pentru amenajările de interior de înaltă calitate, fiind la ora actuală singurul brand din România care oferă soluții complete: finisaje, sanitare & spa, mobilier, corpuri de iluminat, tapet, perdele și draperii, implicându-se activ în descoperirea și promovarea celor mai noi tendințe din domeniu.

Showroom principal

Bulevardul Progresului, Nr. 1-3 (Intersecția Răzoare), Sector 5,Bucuresti
Telefon: 021/411.25.46
E-mail: office@deltastudio.ro
Program:
Luni-Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 09:00 – 15:00

Persoană de contact:

Claudia Coteanu – Coordonator Marketing

Claudia.coteanu@deltastudio.ro

0731036400

www.formmat.ro

www.deltastudio.ro

 

 

Related posts

Câştigă inteligent mai mult spaţiu în bucătărie!

Adina Meyers

5 lucruri importante de retinut inainte de a cumpara un covor

Adina Meyers

Idei de vacanţă pentru camera copilului

Adina Meyers