LifeStyle

Promotie de pana la 80% la corpurile de iluminat prezentate pe www.leds-c4.ro

Leds C4 Romania, filiala regionala a Leds C4 Spania, unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel mondial, anunta o promotie de pana la 80% la peste 200 de modele de corpuri de iluminat. Promotia consta in discounturi cuprinse intre 60% si 80% pentru multe dintre candelabrele, lustrele, veiozele, lampile, aplicele si plafonierele prezentate in cadrul www.leds-c4.ro.

Prin intermediul acestei promotii, Leds C4 Romania ofera, atat consumatorilor casnici, cat si arhitectilor si specialistilor in amenajari interioare si exterioare, calitatea si designul de exceptie al corpurilor de iluminat marca Leds C4 Spania, la preturi mai mult decat accesibile. Astfel, pretul unui candelabru poate sa ajunga de la 7.000 Ron la 2.000 Ron, pretul unei lustre moderne, cu design si tehnologie de ultima generatie poate sa scada de la 1.000 Ron la 200 Ron, iar o aplica sau o plafoniera clasica pot sa coste mai putin de 40 Ron.

Atat corpurile de iluminat cuprinse in promotie, cat si cele la pret de lista, pot fi vizualizate in cadrul www.leds-c4.ro. Simplu si usor de utilizat, www.leds-c4.ro prezinta o colectie de peste 2500 de corpuri de iluminat, de la aplice si plafoniere moderne si practice, la lustre si candelabre elegante si rafinate, de la solutii de iluminat subacvatice, la felinare si lampi stradale de mare putere. Fotografiile de mare rezolutie care prezinta produsul din mai multe unghiuri sunt insotite de descrieri detaliate care evidentiaza, atat designul si materialele folosite, cat si parametrii tehnici: putere, consum, sisteme de prindere.

Pentru simplificarea accesului la informatii, dar si pentru o informare rapida si completa, www.leds-c4.ro ofera mai multe fluxuri RSS dedicate: flux RSS pentru promotii, flux RSS pentru produse noi, flux RSS pentru corpuri de iluminat recomandate, precum si fluxuri RSS pentru comunicate de presa si stiri din domeniu.

In Romania, majoritatea promotiilor nu ofera discounturi considerabile, asa cum se intampla in alte tari, ci doar scaderi nesemnificative de preturi, de obicei la produsele aflate in lichidare de stoc sau la capat de gama. Leds C4 Romania lanseaza o promotie in adevaratul sens al cuvantului, reducerile de pret ajungand si pana la 80% din pretul de lista al produselor. Ca urmare, in urmatoarele 2 saptamani, peste 200 de corpuri de iluminat de o calitate exceptionala pot fi achizitionate la preturi de exceptie. Va asteptam pe www.leds-c4.ro.” – Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania.

Despre Leds-c4.ro

Cu un portofoliu de peste 2500 de corpuri de iluminat (de la aplice si plafoniere moderne si practice, pana la lustre si candelabre elegante si rafinate, de la solutii de iluminat subacvatice, la felinare si lampi stradale de mare putere), www.leds-c4.ro se remarca prin simplitatea si rapiditatea cautarii de produse, prin informatiile detaliate de ordin tehnic si estetic, precum si prin consilierea si consultanta asigurate de specialisti in industria de corpuri de iluminat. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.leds-c4.ro.

Related posts

TIFF 2020: Filmul „Babyteeth: Prima iubire” câștigă Trofeul Transilvania – VIDEO

Adina Meyers

Comedia ”Cum să distrugi o piesă” se reîntoarce la Grand Cinema & More din 20 ianuarie

Adina Meyers

Care sunt principalele motive pentru care merita sa incercam un dozator sapun de calitate inalta?

Adina Meyers