LifeStyle

Promotia Europeana Hormann intra in runda urmatoare

In vremuri cu rate scazute ale dobanzilor si rentabilitate limitata a investitiilor financiare, proprietarii si modernizatorii de cladiri isi investesc economiile din ce in ce mai mult in propriile locuinte.

Partenerii Hörmann au o pregatire excelenta in aceasta directie, cu o gama larga de produse novatoare prezentate la expozitia BAU. In plus, Hörmann va lansa din nou campania de vanzari Promotia Europeana in luna aprilie.

Aceasta campanie va include iarasi produse noi cu preturi speciale convenabile pentru clienti finali si o marja si mai atractiva pentru partenerii Hörmann care participa la promotie.

Usa de garaj sectionala RenoMatic 2015, care include operatorul ProMatic, este disponibila cu finisarea Sandgrain a suprafetei, fin structurata si foarte rezistenta, la numai 855€ la dimensiunile promotionale 2375 x 2000 mm, 2375 x 2125 mm, 2500 x 2000 mm si 2500 x 2125 mm, si cu finisarea Decograin a suprafetei, cu aspect autentic de lemn, la 975€.

Operatorul ProMatic inclus in livrare este prevazut cu tehnologia radio BiSecur care este foarte sigura, conform informatiilor producatorului. Pe langa operatorul ProMatic, obiectul livrarii pentru RenoMatic 2015 include un al doilea transmitator cu doua butoane care poate fi atasat la un breloc.

Ca si in anii precedenti, in 2015 usa de intrare de otel RenoMatic 2015 va fi oferita la un pret special, incepand de la 1.275€.

Pentru a oferi luminozitate si un aspect vesel zonei de la intrare, sunt disponibile elemente laterale glasate la pretul de 525€ fiecare (dimensiuni 400 x 2100 mm).

Disponibila la dimensiunile promotionale de 1100 x 2100 mm, usa de intrare are o valoare UD de pana la 0,96 W/(m²∙K), indeplinind astfel cerintele noului standard EnEv 2014. Usa de intrare prezinta un sistem de incuietori rezistent la efractie, cu puncte multiple pentru siguranta crescuta, in timp ce canatul solid al usii din interior si din exterior ii ofera un design modern – cu un aspect mai bine proportionat la exterior si usi interne si de intrare care se combina armonios la interior.

Related posts

Animale de companie și o casă curată?Da, se poate!

Adina Meyers

Regele Lear, într-o nouă versiune scenică

Adina Meyers

Documentarul de travel și cooking Gordon Ramsay: Călător cu gust revine în noi misiuni culinare la capătul lumii – FOTO&VIDEO

Adina Meyers