Amenajari case Amenajari Interioare

Proiecte de case pe structura metalica realizate in timp record

In ultimii ani, multi dintre cumparatorii de apartamente cauta solutii alternative la costuri reduse. Printre acestea se numara mai nou si constructiile de case metalice, varianta care in contextul actual de piata dovedeste ca o locuinta individuala la curte nu costa mai mult decat una la bloc.

Un adevarat exemplu este dat de compania autohtona RugVity, specializata in constructii de case pe structura metalica usoara. Datorita preturilor foarte atractive de 350E/mp construit la cheie, aceasta alternativa s-a dovedit a fi un real succes pe piata romaneasca.

“Oferim clientilor nostri un portofoliu larg de proiecte de case si la cerere se poate executa sau adapta orice tip de proiect de constructie. Avem un numar record de cereri de oferta si in aceasta perioada ne extindem serviciille pe intreg teritoriul tarii. Toate casele noastre se finalizeaza in maxim 3 luni de la data obtinerii autorizatiei de constructie si sunt realizate conform agrementelor in constructii la standarde europene”, declara purtatorul de cuvant RugVity Home, dl Adrian Margean.

Noua tehnologie de case pe structura metalica se bazeaza pe profile metalice din otel inoxidabil. Productia profilelor se realizeaza automat cu ajutorul computerului la o precizie de debitare de 99.9%. Astfel imbinarea intre piese este perfecta si se exclud erorile dimensionale. In procesul de productie sunt prevazute decupajele, gaurile si ambutisarile necesare instalatiilor electrice, sanitare si termice. Dupa asamblarea structurii pe pozitie, se trece la etapa urmatoare si anume placarea cu osb, polistiren expandat, vata bazaltica, rigips a constructiei. Intregul proces care include si montajul finisajelor interioare dureaza maximum 12 saptamani.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina oficiala a constructorului RugVity de case structura metalica. Se disting diverse proiecte de case si numeroase imagini de pe santiere.

 

Related posts

GHID SHARP: De ce ai nevoie de PlasmaclusterIon în frigider?

Adina Meyers

Vilă în Brașov cu arhitectură inspirată de crestele munților

Adina Meyers

Oala sub presiune – despre avantaje, recomandari si cum o alegi pe cea mai buna

Adina Meyers