Amenajare gradina Amenajari Exterioare Home

Proiect de grădină urbană cu legume/fructe pentru cantine studențești, premiat de Ambasada Olandei

Proiectul de construire a unei grădini urbane de legume și fructe care să aprovizioneze o cantină studențească a fost premiat la un concurs pe teme de agricultură. Proiectul de economie circulară aparține unor studenți de la ASE București.

Cei trei studenți au fost recompensați cu 20.000 de lei de Ambasada Olandei ȋn cadrul concursului The Circular Agriculture Challenge.

Pe lângă grădina urbană de fructe și legume, studenții vor să folosească resturile alimentare de la cantină ca ȋngrășământ organic pentru grădina nou construită.

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos, Roelof van Ees, președintele onorific al juriului, a declarat că acest concurs de idei reprezintă un nou pas în excelenta colaborare româno-olandeză din domeniul agricol și cel al educației.

„Am lansat o provocare tinerilor și aceștia au acceptat-o cu mult curaj. Sunt convins că tânăra generație poate și chiar trebuie să își aducă propria contribuție la durabilitatea sistemelor noastre agroalimentare”, a spus diplomatul.

Related posts

Constructii din gips-carton la nivelul plafonului

Adina Meyers

Plantele agatatoare, secretul unei gradini pline de viata

Bianca Ion

Rețetă Zaalouk: salată marocană de vinete și roșii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe