Suprafata desfasurata: 180 mp

Regim de inaltime: P+1 E

Proiectul reprezinta o locuinta de dimensiuni medii, realizata pe doua nivele. La parter, suprafata se imparte in doua zone, separate de holul situat central. Pe o parte avem zona de zi, care se compune din living, dining si bucatarie. Pe cealalta parte avem zona de noapte, cu un dormitor, dressing si baie proprie, aceasta din urma fiind cuplata la instalatii cu baia oaspetilor, la care se accede din hol.

La etaj avem, de asemenea, un hol central, dar planul casei se schimba, desfasurandu-se pe o directie perpendiculara fata de parter. Acesta imparte zona in doua dormitoare spatioase, care au, de asemenea, dressing si bai proprii. 

Din punct de vedere planimetric, zonele sunt bine separate pe functiuni, existand atat la parter, cat si la etaj holuri centrale, care actioneaza ca un spatiu tampon intre zona de zi si cea de noapte. Tot datorita holului amplasat central, toate celelalte camere sunt bine luminate, avand mai multa suprafata de fatada accesibila. Pe partea de Est si Nord-Est a casei gasim o terasa generoasa, in forma de L, care este bine luminata natural.

Casa este moderna, luminoasa si simplu de construit. Finisajul exterior este realizat cu caramida aparenta si tencuiala alba, iar geamurile sunt subliniate cu o tamplarie de culoare inchisa, creandu-se un contrast interesant.

Date birou arhitectura:

A7 arhitectura

AED Works

Arh. George Tatulea

Mobil: 0728.554.112

E-mail: georgelaurentiu@gmail.com

Web: www.a7arhitectura.com

 

Related posts

Casa e4 din caramida de la Wienerberger, aproape de finalizare

Adina Meyers

Popi metalici Luc Invest – Pentru proiecte de constructie sigure si eficiente

Adina Meyers

Formarea profesională continuă a angajaților – obligație, nu doar deziderat

Adina Meyers