Suprafata desfasurata: 180 mp

Regim de inaltime: P+1 E

Proiectul reprezinta o locuinta de dimensiuni medii, realizata pe doua nivele. La parter, suprafata se imparte in doua zone, separate de holul situat central. Pe o parte avem zona de zi, care se compune din living, dining si bucatarie. Pe cealalta parte avem zona de noapte, cu un dormitor, dressing si baie proprie, aceasta din urma fiind cuplata la instalatii cu baia oaspetilor, la care se accede din hol.

La etaj avem, de asemenea, un hol central, dar planul casei se schimba, desfasurandu-se pe o directie perpendiculara fata de parter. Acesta imparte zona in doua dormitoare spatioase, care au, de asemenea, dressing si bai proprii. 

Din punct de vedere planimetric, zonele sunt bine separate pe functiuni, existand atat la parter, cat si la etaj holuri centrale, care actioneaza ca un spatiu tampon intre zona de zi si cea de noapte. Tot datorita holului amplasat central, toate celelalte camere sunt bine luminate, avand mai multa suprafata de fatada accesibila. Pe partea de Est si Nord-Est a casei gasim o terasa generoasa, in forma de L, care este bine luminata natural.

Casa este moderna, luminoasa si simplu de construit. Finisajul exterior este realizat cu caramida aparenta si tencuiala alba, iar geamurile sunt subliniate cu o tamplarie de culoare inchisa, creandu-se un contrast interesant.

Date birou arhitectura:

A7 arhitectura

AED Works

Arh. George Tatulea

Mobil: 0728.554.112

E-mail: [email protected]

Web: www.a7arhitectura.com

 

Related posts

Ce trebuie să ştiţi despre sistemul de irigare

Adina Meyers

Solutiile profesionale Sika, acum si in noua gama SikaHome de adezivi si mortare specializate pentru finisarea si amenajarea casei

Adina Meyers

Rolete exterioare pentru ferestre de mansardă – perfecte pentru orice anotimp

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe