LifeStyle

Programări simple la salon, prin aplicația Stailer 

Cu toții avem diverse aplicații instalate pe telefon. Unele le utilizăm zilnic, pe altele se depune praful. Deși suntem cu toții diferiți, iar nevoile noastre la fel, unele aplicații sunt utile tuturor. Printre acestea se află și aplicația Stailer.

Mai jos vei descoperi exact cum te ajută, cum faci programari simple la salon și de ce este indispensabilă aplicația pentru omul modern.

Aplicația Stailer – portalul spre servicii de înfrumusețare

Atunci când încerci să obții o programare la un salon pentru un anumit serviciu prima și prima dată suni la saloanele pe care le frecventezi. Însă, nu găsești mereu loc exact când ai tu nevoie, deci trebuie să faci un compromis, să muți câteva lucruri în programul tău și să mergi în ziua când au ei disponibilitate. Dacă nici ziua respectivă nu îți convine, recurgi mai apoi la sfântu’ Google. Un search rapid îți înșiruie un pomelnic de saloane din orașul tău. Și suni la fiecare. Ori n-au loc când îți dorești ori nici nu răspund. Deja știi că dacă ajungi pe la a 3-a pagină și n-ai programare încă n-ai făcut decât să-ți pierzi timpul inutil. Dar, ce-ai zice să folosești un tool util ce te scapă de toate problemele? 

Instalezi aplicatia Stailer din Google Play, App Store sau App Gallery. Este complet gratuită și poate fi utilizată de oricine este fan al saloanelor de hair & beauty.

Iată ce trebuie să știi:

● economisești timp și energie. Stailer este practic Google-ul saloanelor din orașul tău, doar că îți afișează fix ce te interesează. Astfel că nu vei mai face niciun compromis. Vrei să fii la salon la o dată și la o oră precisă? Selectezi aceste filtre împreună cu locația, genul tău, serviciul dorit, iar în câteva secunde primești lista cu disponibilități;

● și când spun niciun compromis chiar așa este! La fiecare salon ai disponibile poze din locație, poze cu alte transformări ale look-ului, lista cu prețuri, durata serviciilor și locația prin Google Maps a salonului. Astfel, tu vei face alegerea potrivită de fiecare dată fără teama că vei fi dezamăgit;

● te poți programa oricând vrei tu. Nu mai depinzi de agende și nici de programul de deschidere al saloanelor. Te poți programa deci și în toiul nopții, iar stilistul va vedea a doua zi locul ocupat în agenda sa online;

● nu mai suni vreodată la salon. Știm, unii au anxietate socială sau chiar nu le place să discute la telefon. Deci, varianta online sigur este pe placul lor. În plus, nici în cazul în care nu mai poți ajunge la salon nu trebuie să suni, anulezi rapid din contul tău cu câteva clickuri;

● ai șansa de a găsi noi saloane și stiliști care să te încânte cu talentul lor;

● ai mai multă flexibilitate, deci acum poți merge într-o săptămână la mai multe programări, nu întinse pe câteva săptămâni. 

După ce instalez aplicația ce trebuie să fac?

După ce instalezi aplicația, intri pe ea, creezi un cont de client în mai puțin de un minut sau te conectezi cu pagina de Facebook. Nimic mai simplu! De acolo poți începe să îți faci programările dorite. 

Pentru a afla mai multe intră pe stailer.ro sau contacteaza echipa la support@stailer.ro.

Related posts

Concursul International de Canto

Adina Meyers

Saint-Gobain Construction Products Romania, TRUE LEADER al anului 2015

Adina Meyers

Versatilitate și ergonomie cu Tefal Ingenio

Adina Meyers