LifeStyle

OSMYUM – un nou spatiu pentru iubitorii de design si arhitectura

In zona Floreasca din capitala a fost inaugurat oficial Osmyum, un spatiu cu un concept inedit: showroom pentru finisaje si atelier de proiectare, pentru a oferi servicii complete specialistilor din domeniul arhitecturii, constructiilor, cat si publicului larg. Inaugurarea a avut loc miercuri, 3 iunie 2015, iar printre invitatii serii s-au numarat atat arhitecti, designeri, oameni de afaceri, cat si vedete, precum: Razvan Exarhu, Virgil Iantu, Nicolai Tand.

Osmyum este mai mult decat un spatiu, este o experienta. Ne dorim sa oferim clientilor variante adaptate nevoilor si bugetelor lor: materiale si solutii complete pentru arhitectura si design interior care sa ajute la crearea unor ambiente inteligente, cat si servicii de manopera, proiectare si consultanta de la A la Z pentru punerea acestora in practica. In felul acesta, clientii nostri vor salva timp si efort pentru ca gasesc in acelasi loc tot ce au nevoie!”, a declarat Ana Cercel, Managing Partner Osmyum.

In prezent, spatiul Osmyum gazduieste showroomul de finisaje de lux, cat si un birou de proiectare si consultanta pentru arhitectura si design interior. Printre solutiile oferite se numara: solutii pentru pardoseala interioara si exterioara (de la piatra naturala, parchet, pana la placi ceramice, deck-uri sau pardoseli pvc), tapet, ciment decorativ, mozaic si faţade de lemn, solutii pentru piscine şi spa, obiecte sanitare, textile, baterii, scaune de la reputati designeri internationali, corpuri si solutii de iluminat, precum si obiecte realizate prin comanda speciala. In cadrul biroului de proiectare Osmyum, clientii beneficiaza de servicii integrate: simulari tridimensionale foto-realiste, proiecte tehnice, selecţia de materiale, mobilier, decoraţiuni, sustinuta cu mostre si bugetari, precum si, la cerere, asistenta de la inceputul, pana la finele proiectului.

Ne-am dorit sa fim alaturi de profesionistii din domeniu, punandu-le la dispozitie o echipa bine pregatita care sa le ofere sustinerea necesara dezvoltarii proiectelor. Stim cat de important este sa ai, pe partea cealalta, un partener care sa propuna solutii adaptate la cerintele proiectului, sa iti calculeze cantitatile corect si sa fie ca parte din echipa ta. ” a completat arh. Monica Homeag, Managing Partner Osmyum.

La Osmyum exista o zona dedicata discutiilor si analizarii proiectelor, o biblioteca de mostre si cataloage de la furnizori din America, Anglia, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Indonezia, Spania, Polonia, Noua Zeelanda, precum si spatiul dedicat biroului de proiectare.

Date de contact showroom OSMYUM:

Calea Floreasca nr. 218, cladirea White Boutique Residence, parter – sector 1, Bucureşti

www.osmyum.ro / desk@osmyum.ro, (+40) 756.208.000, (+40) 749.115.588

Related posts

Gata cât ai zice peşte!

Adina Meyers

Siniat Romania a furnizat peste 400,000 de mp de placi de gips-carton pentru constructia Mega Mall

Adina Meyers

Cât câștigă Elon Musk într-o zi obișnuită? L-a depășit pe Warren Buffett

Adina Meyers