Amenajari Interioare Home LifeStyle

Principiile de bază ale stilului decorativ parizian

Să trecem în revistă câteva lucruri de care trebuie să ţinem cont atunci când ne gândim la o casă în stil parizian. Vibe-ul „french” îl putem aduce oriunde, chiar dacă nu trăim în Franţa. 

Stilul parizian reprezintă un mixt între pereţii albi şi obiecte decorative colorate. Ideea principală a acestui stil este faptul că totul pare a fi combinat fără efort. Interiorul în stil parizian reflectă întotdeauna natura elegantă și organizarea sufletească subtilă a proprietarului acestui tip de locuință

Apartamentele din Paris sunt mici şi romantice, cu câteva elemente vintage, care arată minunat într-o combinaţie eclectică de piese moderne şi colorate. Încăperile sunt aerisite, iar obiectele masive de mobilier în culori neutre, nude, cu restul elementelor mai mici în culori vibrante.

Must have-ul acestui stil este o piesă de mobilier vintage, un scaun sau o oglindă cu rama aurie sunt alegeri sigure. Perdelele din materiale luxoase sunt o achiziţie pe care trebuie să o faci. Dacă spaţiul permite, investeşte într-un candelabru glamour.

O măsuţă rotundă din fier forjat plasată pe balcon sau în cameră este perfectă pentru a-ţi bea cafeaua şi a-ţi savura croissant-ul.

Articole similare

7 idei pentru a micsora facturile la utilitati

Redactia

O locuinta poate fi renovata si cu un buget redus

Redactia

Praktiker – cadouri pentru toti clientii la aniversarea de 13 ani

Redactia