Amenajari Interioare Home LifeStyle

Principiile de bază ale stilului decorativ parizian

Să trecem în revistă câteva lucruri de care trebuie să ţinem cont atunci când ne gândim la o casă în stil parizian. Vibe-ul „french” îl putem aduce oriunde, chiar dacă nu trăim în Franţa. 

Stilul parizian reprezintă un mixt între pereţii albi şi obiecte decorative colorate. Ideea principală a acestui stil este faptul că totul pare a fi combinat fără efort. Interiorul în stil parizian reflectă întotdeauna natura elegantă și organizarea sufletească subtilă a proprietarului acestui tip de locuință

Apartamentele din Paris sunt mici şi romantice, cu câteva elemente vintage, care arată minunat într-o combinaţie eclectică de piese moderne şi colorate. Încăperile sunt aerisite, iar obiectele masive de mobilier în culori neutre, nude, cu restul elementelor mai mici în culori vibrante.

Must have-ul acestui stil este o piesă de mobilier vintage, un scaun sau o oglindă cu rama aurie sunt alegeri sigure. Perdelele din materiale luxoase sunt o achiziţie pe care trebuie să o faci. Dacă spaţiul permite, investeşte într-un candelabru glamour.

O măsuţă rotundă din fier forjat plasată pe balcon sau în cameră este perfectă pentru a-ţi bea cafeaua şi a-ţi savura croissant-ul.

Related posts

Cadouri de Craciun pentru copii la targul Made in RO

Adina Meyers

#concurs – Casa Mea și Tefal vă oferă șansa de a câștiga o friteuza de ultima generatie

Adina Meyers

Baie mica si fara fereastra? Nicio problema, exista solutii de amenajare

Adina Meyers