Amenajari Exterioare

Primăvara în grădina ta

Venirea primăverii este un bun pretext pentru noi proiecte de amenajare a locuinței tale. Fie că ești preocupat de designul interior, fie că te pasionează cel exterior, orice schimbare este binevenită.

Oricum aceste două spații – interior și exterior – se completează unul pe celălalt. Se pun în evidență reciproc, realizând astfel o unitate de decorare pentru casa ta.

În continuare ne vom referi la modul în care poți să oferi un nou look grădinii tale.

Dacă ești o persoană pasionată de grădinărit, cu siguranță pentru tine nu contează dacă îngrijești o suprafață „verdeˮ mai mare, precum cea a unei curți, sau una mai puțin generoasă, ca cea a unui balcon. Vei fi la fel de entuziasmat în ambele cazuri.

Primele lucruri pe care le poți schimba într-o grădină sunt, evident, plantele. Din acest punct de vedere ai toată libertatea. Tot ce contează este să realizezi un „tablouˮ armonios vizual din punct de vedere cromatic. Un alt aspect important este să te informezi cu privire la modul de îngrijire al florilor. Astfel, vei avea grădina mult visată fără să simți că faci vreun efort inutil. Printre florile pe care le poți planta în acest anotimp se numără trandafirii, gladiolele, crinii, panseluțele etc.

Dar florile fără accesorii nu sunt la fel de „strălucitoareˮ. Așadar, este indicat să acorzi importanța cuvenită atât plantelor cât și accesoriilor – alege ghivece ce se pot suspenda, astfel încât vei decora și pereții exteriori ai casei sau terasa. Optează pentru piese din lemn sau metal, ce vor fi durabile și evită piesele din plastic. Este valabil și pentru mobilierul de grădina – alege mese și scaune din lemn masiv, durabil.

Îngrijirea grădinii îți poate ocupa o parte bună din timpul liber primăvara și vara, de aceea de ce sa nu faci acest lucru cu stil? Accesoriile pentru grădina țin astăzi pasul cu moda, așa că nu ezita, caută piese vesele, cu imprimeuri înflorate, primăvăratice, asortând, de exemplu, stropitoarea cu mânușile și coșul pentru grădină.

Indiferent de plantele și de accesoriile pe care le vei alege, grădina ta trebuie să aibă personalitate. Așa că nu ezita și optează pentru tot ceea ce te face să te simți fericit.

Pentru puțin ajutor, pentru tine și grădina ta, iată câteva idei:  

Sursă foto: http://www.bonami.ro

 

 

 

Related posts

Mai simplu, mai ușor, cu gama pentru baie GoodHome de la Brico Depôt

Adina Meyers

Cum iti amenajezi curtea in stil modern, cu un buget accesibil?

Adina Meyers

Si bucataria ta poate sa fie una de vis

Adina Meyers