LifeStyle

Prima Academie de Aer Conditionat LG din Romania

Bucuresti, 28 ianuarie  2009 –  LG Electronics, unul dintre liderii globali in domeniul electronicelor, electrocasnicelor, comunicatiilor mobile si echipamentelor de climatizare a inaugurat la finalul anului 2009, Academia de Aer Conditionat LG din Romania, parte a strategiei globale de extindere si dezvoltare a diviziei de Aer Conditionat.

In cadrul Academiei de Aer Conditionat LG din Romania, cea de-a 65-a Academia deschisa de LG la nivel global, LG isi propune sa ofere suport tehnic si servicii profesionale in domeniul climatizarii tuturor partenerilor companiei, fortei de vanzari, inginerilor specializati, arhitectilor, consultantilor, instalatorilor si tehnicienilor dar si studentilor ce intentioneaza sa se specializeze in acest domeniu.

Lunar, specialistii LG in aer conditionat vor sustine traininguri de vanzari, traininguri tehnice specializate pe game de produse si vor prezenta totodata participantilor noile produse de climatizare. Mai mult, trainingurile de instalare si de service ofera instalatorilor si tehnicienilor informatiile teoretice si practice necesare unor servicii profesionale la cele mai inalte standarde.

„Inovatia reprezinta cea mai importanta valoare a LG iar investitiile noastre in cercetare si dezvoltare dovedesc acest lucru. Principalul motiv pentru care am deschis Academiile de Aer Conditionat LG la nivel global este pentru ca dorim sa oferim produsele noastre inovative pe cat mai multe piete si vrem sa facem acest lucru intr-un mod inedit. Mai mult, misiunea LG la nivel global este de a creste nivelul de satisfactie si confort al consumatorilor si partenerilor nostri oferind cele mai bune echipamente, montaj si service la cele mai ridicate standarde. Astfel, oricine isi poate gasi in portofoliul nostru acele produse si servicii care i se potrivesc si cu ajutorul carora isi poate imbunatati stilul de viata”, a declarat Cho Kyung NAM, EU&CIS AC Marketing Leader LG Electronics.

Ceremonia oficiala de inaugurare a Academiei de Aer Conditionat LG a avut loc in Decembrie 2009,  si a reunit reprezentanti din managementul LG, divizia de Aer Conditionat LG Europa si reprezentanti ai managementului LG in Romania dar si partenerii companiei, arhitecti, proiectanti si reprezentanti ai mass-media nationale.

 „Academia de Aer Conditionat LG in Romania, asemenea celorlalte Academii LG din intreaga lume, reprezinta in primul rand angajamentul LG fata de partenerii si consumatorii din Romania si dorinta companiei de a avea parteneri cu un grad inalt de expertiza in echipamentele de aer conditionat LG. In plus, in cadrul Academiei de Aer Conditionat, toate persoanele care activeaza in domeniu vor putea beneficia de un program complex de cursuri de perfectionare teoretice si practice a cunostintelor legate de gama de echipamente de climatizare LG, cursuri de montaj si pentru a putea oferi consumatorilor romani servicii profesionale”, a declarat Roh Pan Ock, Presedinte LG Electronics Romania.  

 

Sediul Academiei de Aer Conditionat LG se afla in incinta cladirii Parc I.C.P.E, corp H, parter din Splaiul Unirii nr. 313 si ofera facilitati de training teoretic si practic si un showroom complet cu echipamente perfect functionale, destinat prezentarii si testarii practice a sistemelor inovative de climatizare LG.  

 

Related posts

Descopera secretul genelor naturale si frumoase! Bonilash® – ser revolutionar pentru gene lungi si dese

Adina Meyers

Pizza de casa cu blat subtire

Adina Meyers

Casa Vulcanilor, un nou proiect turistic in Geoparcul Tarii Hategului

Adina Meyers