Image default
LifeStyle

Heimtextil 2010

Intr-adevar, cu cei peste 2500 de expozanti (nesemnificativ mai putini fata de editia anului precedent) provenind din nu mai putin de 60 de tari, HEIMTEXTIL demonstreaza din nou importanta si extinderea folosirii materialelor textile in amenajarile de interior. Tot tinind seama de destinatia acestor materiale, fie ca este vorba de ferestre (perdele, draperii, rulouri si jaluzele), pereti (tapet, stickere), baie, dormitor, masa sau tapiterii, au fost organizate si pavilioanele. O nota in plus pentru expozantii din Asia (in special India, Pakistan, China) si Turcia, veniti masiv la aceasta manifestare.

Desi din cauza contextului economic tendinta catre lux si spectaculozitate a fost mai estompata, in rest tendintele evidentiate la editia din anul precedent s-au mentinut si chiar s-au accentuat. Printre acestea se pot mentiona in primul rind luxul ecologic (inclinatia larga spre utilizarea inului, bumbacului, lanii si matasii),  materiale placute la atingere precum si suprafete speciale, in care materialele textile vin in combinatie cu alte materiale si insertii high class, modele si imprimeuri deosebit de spectaculoase.

Articole similare

(P) ELVILA te rasfata in luna martie cu reduceri la mobilier

casamea.ro

AdePlast intra pe segmentul high premium al pietei de vopsele lavabile dupa investitii de 1 milion de euro in AERIA GOLD cu Porus X

casamea.ro

Vrei ca sufrageria ta sa arate diferit in fiecare seara? Alege plafoniere LED cu lumina multicolora

casamea.ro

Lasă un comentariu

16 − 15 =