LifeStyle

Preturile mici de la Brico Depot dau tonul proiectelor mari

La final de sezon rece, Brico Depot sparge gheata cu cele mai mici preturi la produsele Arivaj, stimuland apetitul clientilor, profesionisti sau amatori DIY, pentru proiecte de anvergura.

Din 26 februarie, in fiecare din cele 15 depozite din toata tara, cei care doresc sa isi achizitioneze produsele necesare proiectelor de constructii si renovare au la dispozitie stocuri masive cu produse variate, de cea mai buna calitate, la preturi sub media pietei.

Arivajele din aceasta perioada includ produse pentru utilat baia si bucataria, de la obiectele sanitare la mobilier si tamplarie. Nu lipsesc nici cutiile multifunctionale cu scule si unelte de mana, precum si materialele de constructii. 

Masina de mixat este una dintre surprizele care ii asteapta pe clienti in depozite incepand cu luna februarie. Acestia pot alege din cele peste 1.500 de culori disponibile pentru vopselele lavabile de interior si exterior, iar culoarea preferata va fi gata pe loc.

Cei care doresc sa beneficieze de Arivajele din aceasta perioada sunt invitati sa ajunga cat mai repede in depozitele Brico Depot din toata tara.

Produsele Arivaj sunt o componenta esentiala a modelului de business Brico Depot intotdeauna preturi mici, garantia calitatii si stocuri disponibile in cantitati industriale. 

Related posts

O veste bună pentru toți pasionații de gătit! Produsele ILVE Italia sunt acum disponibile și în România, în magazinul TechStore.Ro!

Adina Meyers

Get the look: Alb si bej – noile vedete in garderoba

Adina Meyers

Planta alergena, inamicul public in Bucuresti – Risti amenzi

Adina Meyers