LifeStyle

VELUX Romania aduce soarele in inima casei

VELUX Romania intampina primavara cu noutati, prin doua produse noi: fereastra pentru acoperis tip terasa si iesirea pe acoperis pentru poduri nelocuite.

Ferestrele pentru acoperisul tip terasa reprezinta solutia pentru a suplimenta cantitatea de lumina naturala oferita de ferestrele de fatada sau pentru a aduce lumina in incaperile care nu au acces la exterior cu ferestre de fatada. Produsul este disponibil in doua modele: fereastra fixa ce poate fi folosita exclusiv ca sursa suplimentara de lumina naturala si fereastra electrica ce prezinta avantajul ferestrei clasice, avand o deschidere de pana la 15 cm, pentru ca aerul sa poata patrunde si prin acoperis. Ferestrele pentru acoperisul tip terasa sunt o solutie de iluminare pentru cladirile care au terase atat circulabile, cat si necirculabile, fiind produse de interes pentru arhitecti si firmele de constructii.

Dotate cu sistemul INTEGRA, ferestrele electrice pentru acoperis tip terasa lansate de VELUX Romania ofera un confort maxim: aerisire programabila, senzor de ploaie, setari personale, afisaj digital. Ca si celelate produse marca VELUX, ferestrele pentru acoperis tip terasa sunt usor de instalat si de intretinut.

Un al doilea produs lansat de Grupul VELUX in primavara aceasta este iesirea pe acoperis pentru poduri nelocuite. Cu ajutorul acestuia, spatiul podului este ventilat iar iesirea pe acoperis, mai simpla si sigura. Realizat din lemn si aluminiu, acest produs reprezinta alternativa economica pentru iesirile pe acoperis.

„Specialistii VELUX cereceteaza continuu pentru a gasi cele mai bune metode de a aduce lumina naturala si aerul proaspat in case. Calitatea vietii este influentata de acesti doi factori iar noi le acordam importanta cuvenita, valorificandu-i la maxim in fiecare produs pe care il realizam. Prin actiunile si produsele noastre, incercam sa diminuam consumul de energie electrica si sa folosim intelept resursele naturale.” declara Catalina Ratiu, Strategic Manager, VELUX Romania.

Prin produsele inventate si dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. Grupul VELUX produce o gama larga de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control. Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, ale carui produse sunt vandute peste tot in lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata, detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L. Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.

Related posts

Arome de vara

Adina Meyers

Familia regala britanica face o ultima vizita in Romania

Adina Meyers

Primavara aduce thecraftlab by Irina Neacsu la Casara

Adina Meyers