LifeStyle

Pregatiri pentru Paste, cu revista Casa Mea aprilie 2016

Sarbatorile inseamna reunirea familiei, adunarea celor dragi si a prietenilor in jurul mesei, dar si multe pregatiri, pe care trebuie sa le incepem din timp, pentru ca totul sa iasa perfect.

Daca avem noroc de vreme buna, Pastele acesta il vom petrece in gradina. Cu siguranta, esti de acord cu mine ca este mult mai frumos atunci cand masa si bucatele de sarbatoare sunt luminate de razele calde ale soarelui. Nici ca se poate ceva mai feeric!

Tare pofta mi se face cand ma gandesc la pasca pregatita de mama, la cozonacul cu mac al bunicii si la prajiturile absolut delicioase ale mamei soacre. Abia astept sa gust din ele!

Dar, inainte de a ajunge sa sarbatorim, sunt cateva sarcini care trebuie „bifate” in luna aprilie. Curatenia generala, atat in casa, cat si in curte, procurarea decoratiunilor, achizitionarea unei mese extensibile si a unor scaune noi, astfel incat toata lumea sa aiba loc, gasirea retetelor perfecte pentru delicatesele de Paste sunt cateva dintre ele.

In aceasta editie iti venim in ajutor cu materiale care au ca tema sarbatoarea pascala. Idei simple, dar de efect, pentru un decor festiv, descoperi la paginile 8 si 12, iar sugestii de preparare pentru friptura de miel si pasca afli la pagina 16.

Chiar daca pe gazde sarbatorile le gasesc ceva mai obosite, este imposibil ca prezenta celor din jur sa nu le transmita energia necesara pentru a se bucura cum se cuvine de sarbatoarea Invierii.

Alte teme pe care le-am abordat si pe care le recomand sunt:

Obiectele necesare pentru un sejur perfect

Casa de vacanta este locul in care petreceti un numar limitat de zile pe an, dar in care doriti sa va simtiti ca acasa, asa ca sigur veti avea nevoie de mai multe obiecte pentru a va bucura de tot confortul. In aceasta editie vom face o inventariere cat mai exacta a acestor lucruri.

Copacii pentru umbra

Este adevarat ca putem obtine locuri ferite de soarele arzator cu ajutorul teraselor, foisoarelor sau al umbrarelor, dar nimic nu se compara cu protectia oferita de coroana unui copac plantat strategic, in imediata vecinatate a casei sau a zonei de barbeque. Exista mai multe specii de copaci de umbra din care puteti alege, insa, inainte de a lua o decizie, trebuie sa aveti in vedere mai multe criterii.

Sala de fitness

Lipsa timpului ne impiedica pe multi dintre noi sa mergem la o sala de fitness pentru a face miscare, asa ca amenajarea unui astfel de spatiu in propria locuinta ar putea rezolva destul de simplu aceasta problema. Desi, la prima vedere, investitia pare costisitoare si destul de greu de realizat, in realitate, nu este nici pe departe asa, cu atat mai mult cu cat avem libertatea sa organizam sala de fitness in functie de propriile nevoi si de bugetul de care dispunem.

Lectura placuta!

Mariana Nicolae

Redactor-sef

Related posts

Clean&lean advertising pentru piata constructiilor din Romania

Adina Meyers

Fotografiere mai usoara cu Sony DSLR Alpha

Adina Meyers

Guardian Glass lansează versiunea digitală a manualului său GlassTime

Adina Meyers