LifeStyle

LINIA Furniture – mobilier la comanda, din respect pentru design

LINIA Furniture este divizia de mobilier a Laboratorului de Arhitectura. Alaturi de biroul de arhitectura, aceasta intregeste portofoliul de servicii pentru a oferi clientului o experienta completa si fidela procesului de creare a unui stil de viata.

Brandul este conceput de o echipa de arhitecti tineri, care si-au propus sa creeze piese de mobilier iconice si personalizate pentru nevoile clientilor sai. Acesta imbraca orice spatiu cu mobila realizata la comanda, ce imbina viziunea posesorului de visuri cu cea a expertului in materializarea lor.

Fie ca vorbim de design de mobilier sau de amenajarea completa a unui spatiu, confortul si functia estetica se intalnesc in piese de calitate, la preturi accesibile. Echipa LINIA Furniture traduce viziunea clientului in centimetri, texturi si materiale specifice individualitatii acestuia. Compania de mobila lucreaza la comanda si produce mobilier in concordanta cu cele mai noi tendinte in tehnici de executie, materiale si design.

De la spatii mici – de lucru sau pentru depozitare – pana la spatii permisive, largi, precum livingurile ce gazduiesc petreceri si dimineti aglomerate, LINIA Furniture isi propune sa creeze cadrul perfect pentru instantanee cu amintiri, indiferent de cine calca pragul spatiilor gandite de designeri. Mobilierul cu destinatie specifica, precum cel pentru dormitoare, bucatarii, bai sau camerele copiilor sunt gandite atent, astfel incat nevoile sa fie sustinute, iar ideile incurajate.

Vopsitorie, reconditionare si reparatii mobilier – finisari decisive

Pentru a indeplini cu succes orice provocare, compania de mobila ofera si servicii aditionale de vopsitorie, reconditionare si reparatii si montaj de mobilier. Sub pulverizatorul echipei, mobilierul capata o noua viata.

Serviciile de vopsitorie de inalta calitate pentru mobilier includ vopsirea poliuretanica si vopsirea pe baza de apa, realizand finisaje mate, semilucioase si lucioase pentru piesele din MDF. Reconditionarea si reinterpretarea unei piese de mobilier este solutia pentru a-i reda acesteia unicitatea si stilul. Piesele isi pastreaza povestile, iar colturile unde sunt pozitionate capata viata. LINIA Furniture ofera service si reparatii pentru orice tip de mobilier din PAL melaminat, lemn masiv, MDF furniruit sau vopsit. Aceste servicii sunt dedicate inclusiv birourilor de arhitectura sau altor producatori de mobilier, aflati in cautarea unor finisaje “la linie”.

Colectii de mobilier inspirate de cele mai noi tehnologii si tendinte

Spiritul tanar al designerilor LINIA Furniture se regaseste in fiecare dintre proiectele lor. Acestia propun colectii de mobilier eco realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii de fabricatie digitala, laser cutting si 3D printing. Acest demers inovativ de a mobila spatii interioare cu piese de mobilier eco, din materiale reciclate si realizate utilizand noile tehnologii, este un statement pentru nevoia de evolutie si contributie inteligenta la dezvoltarea designului. 

Related posts

Cum alegi cărțile potrivite pentru copii în funcție de vârsta lor 

Adina Meyers

MedLife continuă să Facă România Bine prin noua campanie „Tehnologia de mâine”

Adina Meyers

Etapa Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012, impreuna cu The Horse Connection, iti arata tehnici certificate Healing Touch for Animals

Adina Meyers