Vacantele sunt primul lucru la care ne fuge gandul atunci cand vara isi intra in drepturi. Dar ce-ai spune daca la inceputul acestui anotimp cald ti-ai dedica putin timp pentru spatiul in care te intorci mereu, zi de zi, de la munca, din vacanta sau de la iesirile cu prietenii? Da, vorbim despre propria-ti locuinta sau mai bine spus despre „acasa”. Amenajarea casei intr-un stil diferit, redecorarea camerelor, achizitionarea unor lenjerii de pat care sa te imbie la un somn confortabil si profund, toate acestea pot face minuni pentru starea ta de spirit!

Printre recomandarile acestui an, designerii mentioneaza culoarea vedeta, marsala, dar si motivele marine sau florale in culori calde, dar totusi vibrante.

Iubitorii marii pot apela cu incredere la culori pastelate de albastru sau turcoaz si la diverse accesorii si decoratiuni ce te pot duce cu gandul la plajele insorite si valurile racoroase.

În mediu urban local, balconul pare sa nu fie folosit decat ca spatiu de depozitare sau uscare al rufelor. Un studiu realizat in zona capitalei si a imprejurimilor confirma faptul ca aproximativ 60% dintre romani beneficiaza de un balcon, iar aproximativ 80% din acestea sunt inchise.

Daca ai noroc si apartamentul tau are un balcon cat de cat generos ca dimensiuni, exercita-ti creativitatea chiar si pentru acest spatiu! Un plus de personalitate iti poate transforma radical oaza ta de liniste pe timpul verii. Tuturor ne place sa ne bem cafeaua dimineata in razele soarelui pe balcon sau sa ne bucuram de o limonada fresh pe timp de seara la aer curat. Poti transforma spatiul intr-un loc primitor daca aduci o masuta, doua scaune si mici accesorii ce fac diferenta precum lumanari si pernute colorate sau jardiniere cu flori.

Revenind la interiorul casei tale, dormitorul ar trebui si el sa faca parte din planul tau de redecorare. Poti incepe cu stabilirea unei palete de culori astfel incat sa creezi o atmosfera relaxanta si confortabila. Apoi incepe sa redecorezi si sa adaugi accesoriile cele mai potrivite in functie de ceea ce iti doresti tu. Lenjeriile de pat nu ar trebui ignorate deoarece pot intregi aspectul intregii camere intr-un mod armonios.

Poti alege materiale diferite, culori vibrante, modele minimaliste sau mai rustice, totul pentru a crea un spatiu in care sa te simti confortabil si departe de toate grijile de zi cu zi.

Intra aici si alege lenjeria de pat care ti se potriveste cel mai bine din intreaga selectie Green Future!

 

Related posts

Trucuri: Cum aduci răcoarea în casă

Adina Meyers

3 trucuri simple de design interior care îți vor face locuința unică

Adina Meyers

Ventilatorul electric – un aparat util pentru baie

Adina Meyers