Home LifeStyle

Pregătește sucuri delicioase cu Tefal Juice N’Clean

Explozie de culoare și savoare! That’s it! Storcătorul cu presare la rece Tefal Juice N’Clean te inspiră să creezi o varietate de mixuri sănătoase: de la sucuri naturale, la înghețată, coulis sau gem.

Perfect combo: healthy juices & diet

Știm ce spun miturile: fructele îngrașă, iar fresh-urile cu atât mai mult! Noi spunem altfel: că principiile sănătoase și buna organizare te pot duce acolo unde îți dorești! Așadar, personalizează-ți dieta cu băutura naturală care ți se potrivește! Alegerea noastră pentru un boost de energie: shake-ul nutritiv all green din frunze de spanac, castravete, măr verde și țelină apio.

Practic și eficient, Juice N’Clean utilizează tehnologia superioară de presare la rece – aceastaasigură o extracție completă a sucului din fructe, legume & verdețuri și păstrează intacte savoarea, culoarea și nutrienții. Înghețată sau coulis? Folosește accesoriul dedicat și ajustează cele două viteze de pe panoul de control cu ecran tactil, în funcție de consistența ingredientelor: moi sau dure.

Mai mult, poți activa sistemul pentru inversarea mișcării de rotație care presează ingenios și îndepărtează bucățile blocate.

Cu pulpă sau fără? 🙂

Discuțiile pe această temă nu se opresc niciodată… cum îl faci pe prichindel să încerce băuturile naturale pregătite în casă? Folosește-te de multă răbdare, dar și de funcția de ajustare a nivelului de pulpă, care oferă posibilitatea preparării unui suc delicios, bogat în pulpă sau fără.

Tehnologia Easy Clean te scutește de efort atunci când trebuie să îl cureți, în plus, componentele detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase. Treaba este aproape gata – sistemul antipicurare își face treaba conștiincios și nu lasă nicio picătură pe blatul de bucătărie.

Your summer just got yummier! 🙂

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Related posts

Chic Ville lanseaza colectia de Craciun, cu aproximativ 1.000 de tipuri de produse

Adina Meyers

„Cărți deschise pentru minți deschise” a XI-a ediție a campaniei naţionale „Te așteptăm în librărie!” 2019

Adina Meyers

3 instrumente de curățare mai puțin frecvente care facilitează curățenia de primăvară

Adina Meyers