LifeStyle

Prea cald sau prea racoare? Necesitatea echilibrului termic in timpul somnului

Primavara este unul dintre cele mai capricioase anotimpuri ale anului, asa ca trebuie sa fim de doua ori mai atenti la mediul inconjurator. Temperaturile inselatoare, soarele precedat de ploi, alergiile specifice acestei perioade ale anului sau asteniile de primavara sunt principalii factori care ne pot afecta sanatatea. Totusi, putem preveni destul de simplu aceste probleme daca invatam sa avem grija de noi.

Odihna din timpul noptii este pusa in pericol de senzatiile de prea cald sau prea racoare pe care le resimtim. Multi oameni tind sa doarma cu geamul deschis si acoperiti cu o plapuma ce combate frigul din camera. Daca produsele de dormit nu sunt realizate astfel incat sa fie potrivite pentru intreg anul, disconfortul din timpul somnului poate deveni o problema. Ne trezim de multe ori din cauza ca ne este prea cald sau prea racoare, iar aceste intreruperi ale ciclului de odihna ne scot din ritmul normal.

Cu putem totusi evita acest disconfort? Produsele de dormit realizate din fibra de bambus sunt solutia pe care o cautati, avand o multime de caracteristici benefice pentru fiecare dintre noi. Datorita stucturii sale cu goluri de aer in interior, fibra de bambus este racoroasa vara si de asemenea iti tine de cald in vreme racoroasa actionand ca un “aer conditionat“ la purtator. Mai mult decat atat, aceasta absoarbe si permite evaporarea transpiratiei foarte rapid, fiind un produs ideal pentru persoanele cu piele sensibila si predispusa la alergii.

Fibrele de bambus sunt foarte moi la atingere si creeaza o senzatie foarte placuta, fiind foarte rezistenta la uzura.

Pilota Nature de la Green Future este potrivita pentru toate cele 4 anotimpuri. Fibra de bambus are o structura cu goluri de aer in interior, caracteristica ce o face potrivita pentru orice anotimp – este calduroasa iarna si racoroasa pe timpul verii. Spre deosebire de bumbac, bambusul absoarbe cu 40% mai mult umiditatea, dar o si elimina imediat in mediul ambiant fiind o alegere perfecta pentru persoanele cu probleme de transpiratie in timpul somnului.

Afla mai multe despre pilota Nature, accesand: http://www.green-future.ro/pilota-nature-bambus-verde-alb.html

Alegerile pe care le faceti ar trebui sa depinda in primul rand de propriul confort si nevoile pe care fiecare dintre noi le are. Fara o odihna constanta, oboseala ne poate afecta productivitatea si activitatile de zi cu zi. Tocmai de aceea, Green Future este alaturi de tine cu sfaturi si produse de calitate menite sa iti fie aproape oricand!

 

Related posts

Holograf – Unplugged la Teatru​

Adina Meyers

S-a lansat o noua colectie CYBEX pentru parintii care iubesc moda, extravaganta si siguranta

Adina Meyers

A aparut Revista CAMINUL, editia de vara

Adina Meyers