In domeniul constructiilor siguranta se realizeaza prin serviciile profesionale ale unor firme specializate care utilizeaza materiale calitative, corespunzatoare fiecarui tip de proiect. Specialistii dezvolta constant tehnologii care sa imbunatateasca materialele, echipamentele si utilajele care au fiecare un rol deosebit de important.

Utilizarea de popi metalici pentru sustinerea temporara a sistemelor de cofrare, pereti sau plansee asigura succesul proiectelor intreprinse, inlocuind cu succes schelele de sustinere din lemn.

Proiectele de constructii sunt mai usoare daca sunt utilizate schele metalice

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenul „popi metalici”, acestia sunt elemente din materiale specifice, construite sa reziste platformelor care vor fi ulterior montate pentru ca muncitorii sa poata lucra. Sunt montate pentru a sustine temporar sistemele de cofraje, peretii sau planseele.

Popii metalici sunt de diferite marimi care pot fi ajustate in functie de proiectul respectiv si dispun de un sistem special conceput pentru deblocare.

Schelele metalice sunt de mai multe feluri iar utilizarea acestora depinde de proiectul in care sunt folosite. Astfel, exista popi metalici simpli, vopsiti sau zincati.

Companiile specializate din domeniul constructiile pun la dispozitia celor interesati schele metalice de diferite dimensiuni, de la 0,5 m la 500 m, precum si uneltele necesare montarii acestora.

Tipuri de schele metalice

Aceste sisteme de sustinere sunt disponibile pe LucInvest.ro, precum si accesoriile necesare montarii:

        –  Pop metalic cu placa – Varianta zincata sau vopsita, de 0,5-5m lungime ;

        –  Pop metalic cu teu – Zincat sau vopsit, de lungime ce variaza intre 0,8-5m ;

        –  Pop metalic cu filet exterior – Varianta zincata de lungimi intre 1,75-500m ;

        –  Pop metalic tragere – impingere –  Se utilizeaza pentru mentinerea verticala a cofrajelor in timpul intaririi cimentului ;

        –  Trepied pentru popi metalici – Asigura sustinerea popilor metalici ;

        –  Furca „U” pentru popi metalici – Varianta zincata ;

        –  Furci cu sistem reglabil ;

        –  Cleme de prinderea grinzilor H2O ;

        –  Furci cu deblocare rapida .

Luc Invest, un ajutor de nadejde in proiectele de constructii

Industria constructiilor este in dezvoltare continua. De la metode de lucru la materiale, noutatile din acest domeniu sunt cunoscute de catre specialistii care cauta metode de a-si imbunatati serviciile oferite si de a fi la curent cu cele mai recente studii si aparitii.

In plus, siguranta angajatilor din cadrul proiectelor este unul dintre cele mai importante aspecte, companiile specializate investind sume mari in sisteme de siguranta si materiale de calitate.

Luc Invest este printre primele companii romanesti care importa echipamente si utilaje specializate in domeniul constructiilor precum popi metalici, sisteme cofrare, echipamente si accesorii.

De asemenea, compania vine in sprijinul firmelor mici, medii sau mari prin oferirea posibilitatii de inchiriere a  echipamentelor si utilajelor.

Luc Invest pune la dispozitia celor interesati schele metalice de dimensiuni si modele diferite, asigurand transportul, montarea si demontarea acestora.

Consultantii Luc Invest va stau la dispozitie pentru orice detaliu cu privire la modalitatea de achizitionare si varietatea de echipamente, materiale, utilaje si unelte cuprinse in depozitele firmei, aici: www.lucinvest.ro

Date de contact

Puteti lua legatura telefonic, la numarul +4 0745 410 817, prin mail la adresa: office@lucinvest.ro

Sau vizitati unul dintre cele doua depozite din:

        –  Bucuresti (Sos. Oltenitei Nr. 181, Popesti – Leordeni, Ilfov, fosta fabrica Danubiana)

        –  Buzau (DN2 – E85 nr. 79, loc. Gura Calnaului, Judetul Buzau)

Related posts

2012 este anul cu cele mai multe apartamente de vanzare la jumatate de pret

Adina Meyers

Cum poti sa iti decorezi gradina folosind piatra de rau

Adina Meyers

Recomandarile SIKA: Cum opresti rapid infiltratiile de apa

Adina Meyers