LifeStyle

Policolor a lansat SPOR cu ioni de argint, o vopsea revolutionara pentru sanatate si mediu

Bucuresti, 13 aprilie 2010 – Policolor, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Romania, a lansat un produs revolutionar pentru piata locala, SPOR cu ioni de argint. Produsul, primul dintr-o noua generatie de vopsele lavabile pentru interior,  va fi unul din principalii vectori pentru consolidarea pozitiei companiei pe piata.

SPOR cu ioni de argint este accesibil tuturor categoriilor de consumatori, fiind inclus in categoria de pret medium-high. Noul produs este comercializat, din aceasta luna, in toate magazinele si retelele partenere ale Policolor.

Vopseaua superlavabila SPOR cu ioni de argint are numeroase beneficii incontestabile: efect permanent antibacterian, rezistenta la murdarire, putere mare de acoperire, nu are miros, nu contine substante daunatoare, asigura respiratia peretelui si rezista la imbatranire si ingalbenire.

SPOR cu ioni de argint se usuca rapid,  se comporta bine in timpul aplicarii, avand o buna etalare, nu stropeste, iar la depozitare nu formeaza sedimente, pastrandu-si nemodificate caracteristicile in timp. Ionii de argint creeaza o bariera impotriva bacteriilor, astfel ca, folosind SPOR cu ioni de argint, mediul in care traieste consumatorul este mai sanatos. Noul produs, precum si intreaga tehnologie  de fabricatie Policolor respecta standardele europene de reducere a continutului de compusi organici volatili,  conform directivei Comisiei Europene 42/ 2004. In cei peste 40 de ani de existenta, calitatea produselor si respectarea cerintelor consumatorilor a fost o preocupare constanta pentru Policolor.

„Misiunea companiei noastre este aceea de a satisface in totalitate cerintele consumatorilor. De aici si preocuparea noastra principala pentru cresterea calitatii produselor pe care le oferim si decizia de a investi sume importante in activitatea de cercetare-dezvoltare. Demersurile noastre au avut ca finalitate lansarea vopselei SPOR cu ioni de argint, un produs ecologic, primul dintr-o gama variata ce va fi disponibila in curand. Pentru cresterea calitatii produselor, Policolor a investit in 2009 peste patru milioane de euro in activitatile de cercetare-dezvoltare si in productie, aceeasi suma fiind bugetata si pentru anul in curs”, a declarat Achille Bardelli, Director General Policolor.

Conform ultimului studiu MEMRB, in intervalul aprilie-septembrie 2009, Policolor a fost cel mai bine plasat jucator, cu o cota de 23,4% din piata locala de vopsele. Pe segmentul vopselelor lavabile, conform aceluiasi studiu, Policolor a avut o cota de piata de 21,6%. In acelasi interval, Gama Spor a fost lider pe segmentul vopselelor lavabile pentru interior, cu o cota de peste 17% in valoare.

Cu o experienta de peste 40 de ani pe piata lacurilor si vopselelor din Romania, Policolor este in prezent cel mai mare producator roman de profil. Policolor face parte din grupul Policolor-Orgachim, controlat de Romanian Investment Fund, RC2 si Romanian Reconstruction Ltd. In 1998, Policolor a achizitionat 51% din actiunile companiei Orgachim, cel mai mare producator de vopsele din Bulgaria. Strategia grupului este aceea de a deveni liderul pietei de vopsele si rasini din sud-estul Europei.

Related posts

HOROSCOP 5 decembrie. Taurii culeg roadele eforturilor depuse în carieră

Adina Meyers

VanFruct, câștigător la Anuala de Arhitectură 2016, secțiunea arhitectura spațiului interior

Adina Meyers

Hotelul Caro: noua imagine după prima etapă de renovare

Adina Meyers