LifeStyle

Plaza Romania ii premiaza pe tinerii talentati in finala concursului „Allegria” Fundatia Dan Voiculescu

Plaza Romania gazduieste pe 28 iunie finala celei de-a treia editii a concursului de tinere talente „Allegria”, un adevarat spectacol de muzica, teatru, pictura, dans sportiv si balet, si ii rasplateste pe castigatori cu premii importante.

Peste 80 de copii cu varste intre 7 si 18 ani, din diferite zone ale ţarii, vor urca sambata pe scena din Plaza Romania, incepand cu ora 11:00, pentru a–si demonstra talentul. Concursul este organizat anual de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in parteneriat cu Plaza Romania.

Premiul cel mare, oferit de Plaza Romania, consta intr-un laptop, in timp ce castigatorii premiului I vor primi, tot din partea mall-ului, tablete. De asemenea, cei mai buni concurenţi vor fi premiaţi de catre Editura Litera cu seturi Mari pianisti ai secolului XX (vol. 1-6)” si de catre Diverta cu materiale educationale.

Actorul de comedie Vasile Muraru se afla in juriul care va delibera castigatorii, alaturi de Elena Vasile – solista trupei Electric Fence, Andra Ungureanu – asistenta lui Dan Negru la concursul Next Star, Gabriela Ioniţa – profesoara de actorie, Angela Silvia Florea – profesoara de educaţie muzicala si pian, precum si multi alti invitati speciali.

Suntem incantati sa fim gazdele acestui concurs si sa sustinem astfel tinerele talente si activitatile culturale. Îi invitam pe locuitorii sectorului 6, dar nu numai, sa vina sambata la Plaza Romania si sa se bucure de spectacolul oferit de copii”, spune Nina Scarlat, Center Manager Plaza Romania.

Concursul „Allegria”, editia a III-a, a inceput in octombrie 2013, in fiecare luna avand loc cate o runda de concurs. La finalul fiecarei dintre cele 7 runde, au fost alesi castigatorii pentru cele doua categorii de varsta din concurs, care s-au calificat pentru marea finala de sambata aceasta.

 

Related posts

Cum sa alegi o suflanta de frunze potrivita pentru nevoile tale

Adina Meyers

Ariston continua investitiile in imagine prin lansarea unei noi campanii de publicitate

Adina Meyers

Festival SFR: VoluntărEști? De filmul românesc „riști” să te îndrăgostești

Adina Meyers