Amenajari Exterioare

Piscina cu spa pentru spatii inguste

Cand ne gandim la o curte cu piscina si spa ne imaginam, de cele mai multe ori, o proprietate luxoasa, intinsa pe cel putin cateva sute de metri patrati.

O firma australiana cu o experienta de aproape 60 de ani in industria proiectarii si construirii de piscine a reusit sa amenajeze o piscina cu spa intr-un spatiu extrem de ingust, de doar cativa metri latime.

Piscina a fost construita in modesta curte interioara a unei resedinte dintr-o suburbie australiana si masoara 6,15 metri lungime si 2 metri latime.

Cu toate ca imparte spatiul cu un bazin spa, piscina este suficient de incapatoare pentru a-ti permite sa inoti in voie.

Atat piscina, cat si bazinul spa au peretii realizati din mozaic din sticla, care dau apei hipnotizante reflexii albastre.

Liniile simple ale piscinei sunt accentuate de gresia de culoarea nisipului, dar si de pardoseala din lemn care delimiteaza curtea, lasand totusi suficient spatiu pentru plante si cativa metri patrati de gazon.

Atmosfera relaxanta este completata de mobilierul terasei. Canapeaua si masuta sunt asezate in apropierea bazinului spa, desavarsind privelistea si ducandu-ne cu gandul la vacanta.

 

Related posts

Drujba se poate dovedi extrem de utila daca ai casa la tara – noi iti spunem pe care sa o alegi!

Adina Meyers

Palatul Ştirbey va fi restaurat. Ce va găzdui clădirea monument istoric

Adina Meyers

Idei pentru amenajarea unui spatiu destinat lecturii

Adina Meyers