LifeStyle

Pinum Doors & Windows a deschis cel mai mare showroom din zona de est a tarii, in Constanta

Compania Pinum Doors & Windows,  unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi si ferestre din lemn, a inaugurat recent cel mai mare showroom din partea de est a tarii, in Constanta, care are o suprafata de 130 de metri patrati.

Noul showrom situat pe bulevardul Tomis 211, prezinta in spatiul expozitional 40 de usi care se pot personaliza prin dimensiuni extra standard, dar si solutii pentru inchiderea unor spatii atipice, usi cu supra lumina si ochiuri laterale, usi glisante, blindate si ferestre.

Consumatorii pot opta pentru usi care incep de la 110 euro plus tva pentru bugete reduse, iar pentru cele mai sofisticate si rafinate alegeri, Pinum ofera si usi de lux care se ridica la aproximativ 1.000 de euro, cu cristale swarovski, sticla etc.

„Ne dorim ca Pinum sa ajunga anul acesta in fiecare judet al tarii, iar usile si ferestrele noastre sa patrunda in casele cât mai multor oameni. De aceea, ne vom focusa in strategia noastra de business pe inaugurarea a cât mai multor showroom-uri in care clientii nostri sa beneficieze de cele mai reprezentative produse, de consultanta de specialitate si servicii post-montaj. Pentru a ne atinge aceste obiective avem un buget de investitii de 200.000 euro pâna la sfarsitul anului, la care se adauga si eforturile financiare ale partenerilor si distribuitorilor nostri”, a declarat Francesco Curcio, Director Comercial PINUM Doors and Windows.

Pana la sfarsitul lunii iulie, Pinum Doors and Windows va mai deschide si alte showroom-uri in Baia Mare, Calarasi, Cluj, Galati, Pitesti.

Usile si ferestrele Pinum sunt fabricate in România si Italia, folosind procese tehnologice de ultima generatie pentru a obtine produse de calitate premium si sunt exportate in numeroase tari din Europa si in SUA.

Parte a grupului italian Nusco cu traditie de peste 40 de ani in prelucrarea lemnului, Pinum doors & windows este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre din România, având o prezenta de 19 ani pe piata locala. Pinum doors & windows ofera produse la standarde inalte de calitate, cu un design ambiental modern si le personalizeaza in functie de nevoile clientilor. Pentru mai multe detalii, vizitati www.pinum.ro.

Related posts

Casa eco-friendly, o tendinta si o necesitate

Adina Meyers

„Grigore Antipa – 150” la Piatra-Neamț

Adina Meyers

Sarbatori fara probleme digestive? Da, va rog!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe