Ea spune ca s-a indragostit, din prima clipa, de casa de vis, cu un teren de 1.000 mp, cascada, brazi argintii si foisor.

Ca dovada a faptului ca aceasta resedinta s-a mulat perfect pe personalitatea membrilor familiei Reghecampf – Prodan, Anamaria, sotul ei Laurentiu si cei trei copii nu au mai plecat de la Snagov.

„Aici sunt toti prietenii nostri si este o zona linistita. In plus, programul meu este unul extrem de flexibil, asa ca nu imi este greu sa ajung in Bucuresti ori de cate ori am nevoie. Cand ne-am mutat aici, aceasta casa era perfecta pentru noi toti, dar, intre timp, familia noastra s-a marit, asa ca aceasta resedinta a inceput sa devina cam mica pentru toti. In aceste conditii, am inceput sa ne gandim serios sa ne mutam intr-o casa mai mare. Urmatoarea noastra resedinta va fi tot in Snagov, unde am achizitionat deja un teren pe malul lacului. Acum, copiii au mai crescut si nu ne mai este asa de teama ca apa ar putea fi un pericol pentru securitatea lor”, ne-a povestit Anamaria Prodan intr-o dimineata de iunie, cand ne-a primit in universul familiei sale.

Ea s-a pregatit pentru sedinta foto, ajutata de bona filipineza care s-a integrat perfect in familie, si sub atenta „supraveghere” a fiului sau Laurentiu, care a participat activ si la shooting. In timp ce faceam turul casei, Anamaria a rememorat momentul in care a cumparat aceasta casa, in 2007: „Inainte sa ajungem aici am vazut, impreuna cu un agent imobiliar, peste 20 de case, dar de fiecare data era ceva ce nu ne placea la vilele pe care le vizitam. Aici am facut turul casei in 3 minute si am spus ca aceasta este ceea ce ne dorim, asa ca am cumparat-o. Mi-a placut foarte mult ca seamana cu o cabana de la munte. In acest caz, este un paradox. Mie imi place arhitectura caselor de munte si atmosfera de acolo, dar nu imi place sa merg in statiunile montane sa imi fac vacanta. Cumparand aceasta casa, mi-am rezolvat aceasta mica problema.”

Anamaria Prodan isi aminteste ca vechiul proprietar al casei era un cetatean elvetian care, intre timp, s-a mutat din tara. „Noi am vrut neaparat sa ne cumparam o casa in Snagov pentru ca ne place foarte mult aceasta zona si pentru ca mai toti prietenii nostri stau aici. Am vrut sa fim aproape de ei si sa ne simtim in fiecare zi ca in vacanta. Dupa ce am cumparat vila, eu m-am ocupat personal de amenajarea ei pentru ca stiu cel mai bine ce ne dorim si ce ne reprezinta. Ne-am dorit un camin cald, in care sa ne simtim bine”, a mai spus Anamaria. Casa are patru dormitoare, bucatarie, un birou, living-room, dining-room si doua bai.

„Sotul meu este cel care aduce mereu din strainatate obiecte de decor pentru mobila, vine cu ele in bagaje”, a mai spus Anamaria. Casa, realizata din caramida cu finisaje din lemn, este structurata pe doua niveluri, la parter aflandu-se livingul, diningul, bucataria si o terasa acoperita, care pe timpul verii se transforma in loc pentru servitul mesei. Terasa da in curtea din spatele casei, acolo unde este recreat, in miniatura, un peisaj montan. Designul interior este dictat de nuante de maro si alb, specifice cabanelor de munte, la parter existand si un semineu care, iarna, se transforma in punctul de interes al intregii amenajari.

Mai multe poze si informatii in numarul de iulie-august al Revistei Casa Mea.

Cumpara acum cea mai populara revista glossy Home&Deco

Related posts

Cum poti sa-ti cresti propria gradina de plante in casa

Adina Meyers

Sylvia şi Andrei de la Alb Negru locuiesc pe un domeniu regal

Adina Meyers

Revoluția welness, despre spa-urile de acasă care aduc opulența la autoizolare

Adina Meyers