Solutii Constructive

De ce sa alegi piese de mobilier a caror suprafata este acoperita cu oglinzi?

Nu cunosc casa care sa nu aiba cel putin o oglinda integrata in proiectul de amenajare. Folosite pentru caracteristica lor de a reflecta imagini si astfel de a amplifica vizual spatiile, oglinzile au si un rol decorativ, contribuind prin forma, marimea sau modelul ramei la intregirea amenajarii. 

Cu toate ca peretele este suportul principal ales de noi pentru a expune oglinzile, nu este singurul. Astfel, pentru un efect WOW, pentru un strop de pretiozitate imprumutata de la stilul glamour, poti alege piese de mobilier a caror suprafata este acoperita cu oglinzi. Aspectul oglinzii poate fi cel normal sau unul antichizat, in functie de restul amenajarii. Piesele de mobilier pot fi partial sau total acoperite cu oglinda. Pretul unei astfel de piese de mobilier nu este foarte scazut ( o noptiera porneste de la cca 80 $, la care se adauga si taxele de transport ), de aceea o vei gasi la un numar redus de distribuitori de mobilier de pe piata noastra, si mai exact in showroom-urile exclusiviste. Cu toate acestea, poti oricand comanda mobilier de acest gen pe site-urile straine, sau poti apela la un tamplar priceput sau chiar tu te poti ocupa de un astfel de proiect, daca ai putina indemanare si un suport video care sa iti arate etapele necesare.

Interioarele devin mai sofisticate prin prezenta pieselor de mobilier imbracate in oglinzi. O comoda, o consola, o noptiera, un birou a caror suprafata este tratata in aceasta maniera, vor deveni piesa de rezistenta a incaperii. Masuta de cafea se poate realiza dintr-un cub de lemn placat cu oglinzi. Daca alegi drept mobilier suport pentru lavoarul din baie un corp imbracat in oglinda, cu siguranta vei fi placut surprins de rezultat. Acestea fiind spuse, te las pe tine sa decizi daca in amenajarea locuintei tale este sau nu loc pentru o astfel de piesa de mobilier

Related posts

Cum sa-ti reduci facturile la intretinere in sezonul rece

Adina Meyers

Ce materiale alegem pentru structura de rezistenta a casei

Adina Meyers

Cum alegeţi, proiectaţi şi întreţineţi fosa septică?

Adina Meyers