Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Piatra stratificata – sensibila si costisitoare

Piatra statificata este indicata pentru a pune in valoare zonele de interes. Acest material este sensibil la intemperii si dificil de montat. Piatra stratificata poate fi achizitionata atat de la distribuitorii specializati din intrega tara cat si direct de la carierele de piatra din Sud-Estul tarii.

Din cauza faptului ca este un material sensibil, a avut nevoie de multa atentie atunci cand a fost montata, dar si de un adeziv special care sa ii mareasca durata de viata. Marele minus al fatadei din piatra este costul in care este inclus nu doar pretul de achizitie, dar si cel al transportului si al manoperei pentru montarea acesteia, care trebuie facuta de profesionisti.

Datorita pretului ridicat, piatra este folosita deseori doar pentru unele portiuni ale fatadei, ca element decorativ de accent, cum ar fi in zona de soclu, la colturile cladirilor sau in jurul ferestrelor si usilor. Vestea buna este ca fatadele din piatra necesita costuri minime de intretinere intrucat nu trebuie lacuita sau vopsita, catararea fiind realizata cu apa sub presiune.

Articole similare

Cum să alegi o casă potrivită pentru întreaga familie

casamea.ro

Ce tip de focar semineu sa alegi pentru locuinta ta? Casa sau bloc? Un scurt ghid al cumparatorului

comunicat de presa

Campionatul Mondial al Montatorilor de Acoperisuri va avea loc anul acesta la Bucuresti

casamea.ro

Lasă un comentariu

11 − nine =