Piatra statificata este indicata pentru a pune in valoare zonele de interes. Acest material este sensibil la intemperii si dificil de montat. Piatra stratificata poate fi achizitionata atat de la distribuitorii specializati din intrega tara cat si direct de la carierele de piatra din Sud-Estul tarii.

Din cauza faptului ca este un material sensibil, a avut nevoie de multa atentie atunci cand a fost montata, dar si de un adeziv special care sa ii mareasca durata de viata. Marele minus al fatadei din piatra este costul in care este inclus nu doar pretul de achizitie, dar si cel al transportului si al manoperei pentru montarea acesteia, care trebuie facuta de profesionisti.

Datorita pretului ridicat, piatra este folosita deseori doar pentru unele portiuni ale fatadei, ca element decorativ de accent, cum ar fi in zona de soclu, la colturile cladirilor sau in jurul ferestrelor si usilor. Vestea buna este ca fatadele din piatra necesita costuri minime de intretinere intrucat nu trebuie lacuita sau vopsita, catararea fiind realizata cu apa sub presiune.

Articole similare

Marketing imobiliar: Cum sa iti prezinti oferta de inchiriere sau de cumparare a locuintei

comunicat de presa

Alegeti seminee pe lemne, solutia rafinata si accesibila pentru incalzirea locuintelor

comunicat de presa

10 lucruri de care trebuie sa tineti seama la alegerea tamplariei

casamea.ro

Lasă un comentariu