LifeStyle

„Philips Magic Couple”

Pana pe 14 februarie 2012, acceseaza pagina facebook „Philips Personal Care Romania” (http://www.facebook.com/PhilipsCare), inscrie-te in aplicatie si poti castiga impreuna cu jumatatea ta cate un premiu Philips.

Pentru a te putea inscrie la concurs, trebuie sa accesezi aplicatia Philips Magic Couple. Primul pas este sa selectezi din lista de prieteni de pe Facebook partenerul sau partenera ta si sa explici de ce sunteti voi un cuplu magic. Apoi ii trimiti partenerului o invitatie pentru accesarea aplicatiei. Daca acesta accepta invitatia ta si explica de ce sunteti voi un cuplu magic, va inscrieti la tragerea la sorti pentru cele 5 premii oferite de Philips. Premiul pentru un cuplu magic consta intr-un aparat de indreptat parul Philips ProCare HP8339 si un aparat de barbierit electric Philips AquaTouch AT890. Impreuna cu Philips, ii arati celui iubit ca dragostea e mereu frumoasa.

Cu premiile Philips, ingrijirea personala capata un alt inteles. Aparatul de indreptat parul Philips ProCare are grija de parul tau in timpul indreptarii, pentru ca o coafura reusita porneste de la un par sanatos. Philips ProCare te ajuta sa obtii acest lucru pentru ca are placi Dual-CareTM, tehnologie EHD+ (distribuie caldura uniform pentru a preveni punctele fierbinti) si tehnologia TempPrecision (asigura indreptarea atenta si eficienta, la temperatura constanta). Philips AquaTouch AT890 este aparatul electric pentru barbierit umed sau uscat, complet rezistent la apa, ce poate fi folosit si sub dus. Este creat pentru barbatii care isi doresc prospetimea barbieritului umed (cu spuma sau gel) sau confortul celui uscat, fara taieturi. Permite un barbierit fin si confortabil si asigura protectia pielii.

In comunitatea Facebook „Philips Personal Care Romania” vei gasi intotdeauna informatii utile despre ingrijirea personala. Comunitatea „Philips Personal Care Romania”  doreste sa aduca impreuna persoanele preocupate de ingrijirea personala, pentru ca atat femeile, cat si barbatii doresc sa se bucure de beneficiile unor produse profesionale cu tehnologii avansate, in confortul caminului propriu. De aceea, Philips pune la dispozitie o gama variata de produse de ingrijire personala de calitate si inovative. Acestea le permit femeilor sa fie mereu rasfatate si frumoase, iar barbatilor le ofera posibilitatea sa economiseasca timp si efort atunci cand vine vorba de aspectul lor fizic.

Vino acum in comunitatea „Philips Personal Care Romania”, participa activ la cat mai multe discutii si promitem o multime de surprize pe parcurs!

Related posts

O casă curată înseamnă mai mult timp pentru tine

Adina Meyers

Elis Pavaje, liderul pieței pavajelor din România, aniversează 25 de ani de activitate

Adina Meyers

Care este cel mai bun salon pentru vopsit si decolorat din Bucuresti

Adina Meyers