LifeStyle

Philips Flat TV cu ecran LCD

Beneficiaza de Perfect Pixel HD Engine, care imbina optim profunzimea imaginii cu detaliile naturale, culorile vii si miscarea naturala lina.

Tehnologia de iluminare ambientala, Ambilight Spectra 3 adauga o dimensiune magica vizionarii.

Noul televizor Philips cu ecran LCD PFL429703D are la baza tehnologia Perfect Colours, care permite procesarea avansata a culorii la o gama extinsa de nuante. Noile caracteristici ale intrarii Deep Colour de 12 biti au ca efect reproducerea mai lina a imaginii, cu o profumzime a culorii mult mai mare.

Saturatia surselor de culoare este analizata si imbunatatita cu o procesare pe 17 biti, ceea ce genereaza pana la 2.250 trilioane de culori, mai vibrante, cu nuante naturale ale pielii si mai multe tonuri de alb.

Noul Philips Home Theatre SoundBar HTS8140 cu HDMI 1080p ofera imagini clare, sunet digital si imagini video prin acelasi cablu.

Related posts

Astra Film Festival Sibiu anunță selecția oficială pentru ediția 2018

Adina Meyers

Pentru al treilea an consecutiv, Electrolux si A.S.R. Principesa Margareta au organizat, cu sprijinul bloggerilor, un cooking caritabil la Palatul Elisabeta

Adina Meyers

HOROSCOP 30 noiembrie. Săgetătorii găsesc metode de a-şi creşte veniturile

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe