Micuţă, dar foarte cochetă, proprietatea din imagini se remarcă prin designul „curat” şi foarte ordonat atât al amenajării interioare, cât şi al grădinii. Stilul minimalist adoptat se potriveşte perfect cu dimensiunile ei, dar şi cu personalitatea locatarilor.

Locuinţa este situată în cartierul Palazu Mare din Constanţa, într-o zonă rezidenţială nouă, aflată încă în plină dezvoltare. Datorită amplasării în apropierea Lacului Siutghiol, locaţia este foarte atractivă atât pentru antreprenorii imobiliari, cât şi pentru proprietarii care doresc să-şi construiască o casă la curte. Din acest considerent, zona a devenit una foarte căutată, chiar şi gazdele noastre recunoscând că au urmărit-o mai multă vreme până au reuşit să achiziţioneze terenul. „Urmăream zona de ceva timp, atunci când am găsit acest teren. Ne interesa în mod deosebit faptul că acest cartier era foarte liniştit şi avea acces rapid către punctele importante din oraş.”

La începutul anului 2013 au cumpărat parcela cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, iar în primăvara aceluiaşi an au demarat construirea casei. Arhitecta Alexandra Antohi din Bucureşti a fost cea care s-a ocupat de realizarea proiectului. De fapt, proprietarilor le-a plăcut un proiect mai vechi al acesteia, pe care au dorit să-l adapteze nevoilor proprii. Modificările făcute au vizat în primul rând compartimentarea interioară, beneficiarii dorind anumite spaţii cu funcţiuni speciale (sală de sport cu acces din dormitor, full open-space la parter etc.).

Mai multe detalii şi imagini găsiţi în Casa Mea noiembrie 2016.

 

Related posts

Vrei sa poti intretine usor curatenia din masina? Uite cum alegi un aspirator de mana ieftin si bun

Adina Meyers

O casă obişnuită transformată într-un cămin unic

Adina Meyers

Un dulap metalic, aditia perfecta in casa ta! Iata situatiile in care poate fi util!

Adina Meyers