LifeStyle

Pensiunea turistica-solutii pentru un business de succes

Miercuri, 2 noiembrie 2011, ora 09:00, la Hotel Intercontinental, Medien Conferences propune o analiza a solutiilor de finantare si amenajare a unei pensiuni, atat sub aspectul oportunitatilor de dezvoltare ale investitiilor in turism, cat si sub cel al celor mai performante tehnici de constructie si design.

Despre metodele de a transforma pensiunea turistica intr-un business de succes, precum si despre cele de a obtine sprijinul necesar pentru dezvoltarea unor servicii de calitate, la “Pensiunea turistica- solutii de amenajare, reamenajare si finantare”.

Evenimentul reuneste intregul spectru de profesionisti din domeniu: designeri, arhitecti, dezvoltatori, antreprenori, consultanti, proprietari, investitori si finantatori, aducand in discutie teme precum: prezentarea oportunitatilor din domeniul constructiei/amenajarii de pensiuni turistice, familiarizarea cu ultimele trenduri in designul interior adecvat industriei ospitalitatii, prezentarea celor mai noi materiale de constructii, finisaj, utilare, managementul spatiului unei pensiuni,

oportunitati de finantare a pensiunilor: credite bancare si fonduri structurale,  solutii de asigurare a pensiunilor, dezbaterea ultimelor masuri legislative care faciliteaza obtinerea fondurilor structurale pentru dezvoltarea pensiunilor turistice, realizarea unei conexiuni directe prin conceptul de “speed dating” intre participanti si consultanti/designeri/furnizori.

Complexitatea temei abordate permite implicarea in dezbatere a specialistilor din diverse arii de activitate, astfel, evenimentul fiind adresat: asociatiilor si agentiilor turistice, antreprenorilor, autoritatilor, designerilor, arhitecţilor, dezvoltatorilor imobiliari, furnizorilor de solutii, echipamente si servicii specifice industriei, consultantilor, caselor de avocatura, investitorilor, finantatorilor, bancilor, companiilor de asigurari.

Evenimentul este sustinut de: CEC Bank, Geberit, Casa Jad, Mobexpert, Decora House, Dactrust si Green Factory.

Printre partenerii media amintim: TVR Info, RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business-Edu, 9 a.m., AIDA, Business Live, B2B, Vacante la Tara, Ziarul de Business, Casa Mea, Planul Casei Mele, Domus, Caminul, Unelte si Echipamente, Caminul de 5 stele, Util.

„Pensiunea turistica-solutii de amenajare, reamenajare si finantare” va avea loc pe 2 noiembrie 2011, ora 09:00, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences oferă mediului românesc de business o platformă dinamică de dezbateri şi networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satiră Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro,  emisiunea TV „Caminul de 5 stele”), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Events si divizia de evenimente de business, Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun@medienholding.ro,  conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Related posts

Thermomix®, aparatul care schimbă vieţile şi destinele… din bucătărie!

Adina Meyers

19 ani de Casa Mea

Adina Meyers

HUMANIC- Un look radiant

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe