Amenajari case Amenajari Interioare

Pensiunea Dumbrava Soarelui – un loc de poveste

Alegerea numelui pensiunii a venit de la sine, având în vedere că aceasta se află într-o zonă denumită Poiana Soarelui, un cadru natural desprins parcă din basme: pădure mixtă de foioase (brad şi pin), lac natural, stufăriş, raţe şi lişiţe sălbatice, mistreţi şi cerbi, vulpi, veveriţe, ulii şi o întreagă armată de păsăret guraliv. Totul într-o expunere pe sud, cu soare întreaga zi.

Pensiunea Dumbrava Soarelui este situată la intrarea în Braşov, în apropierea Grădinii Zoologice, într-o poiană cu mici lacuri naturale, formată pe Valea Plopilor. Construirea ei a început în 2011, iar inaugurarea s-a făcut în august 2013. Terenul cu o suprafaţă de 1500 de metri pătraţi este aproape plat şi a permis regimul de înălţime P+E+M. Având în vedere dorinţa proprietarilor de a crea un ambient cât mai cald şi intim, apropiat de ideea de cabană, structura construcţiei a fost realizată din lemn. De altfel, lemnul este omniprezent, atât în structura vizibilă, cât şi la lambriurile ce acoperă în întregime pereţii camerelor şi ai holurilor.

Lipsiţi total de experienţă în domeniul turismului, Florence şi Dinu, proprietarii şi administratorii pensiunii, şi-au lăsat imaginaţia şi bunul simţ să le guverneze ideile. De fapt, Florence a fost cea care s-a ocupat de întreaga amenajare, picturile ei înnobilând fiecare spaţiu. Cele opt camere, dispuse câte patru pe etaj, pe holuri generoase, sunt mari (aproximativ 27 de metri pătraţi) şi au terase spaţioase, toate cu vedere către lac şi munţi. Deoarece se adresează clienţilor din clasa medie, atât familiilor cu copii, cât şi persoanelor venite în interes de serviciu, încăperile pot primi familii de trei-patru persoane sau doar cupluri. De altfel, pentru copii sunt amenajate un spaţiu exterior şi o piscină, iar pentru adulţi, un foişor generos şi un grătar zidit.

Pensiunea Dumbrava Soarelui, str. Plopilor, nr. 23 B, Braşov, tel.: 0720.942.235, 0755.541.035, [email protected], www.dumbravasoarelui.ro

Articole similare

Interior vesel, confortabil si primitor

Adina Meyers

Ai nevoie de un generator de curent? Nu stii cum sa il alegi? Te ajutam noi

Adina Meyers

Ghid pentru alegerea draperiilor potrivite pentru casa

Adina Meyers