Amenajari case Amenajari Interioare

O provocare unică: amenajarea unui loft unde livingul este un adevărat spectacol

Designerii de la Alexandra Loew inc au avut parte de o provocare unică: amenajarea unui loft, încărcat de multe obiecte adunate de proprietari de-a lungul timpului. Așa că, întreaga amenajare s-a construit în jurul obiectelor care compun universul unic al beneficiarilor.

Diverse lucrări de artă decorativă, cărți au trebuit să își găsească locul în acest loft mic.  

Dormitorul este dominat de patul mare, pe care vei vedea diferite textile, imprimate cu flori. Pereții sunt foarte încărcați cu obiecte, dar acest lucru nu deranjează pentru că toate alcătuiesc o compoziție unică și plină de personalitate. 

Un alt element care adaugă aici factorul căldură este tavanul de lemn, unde observăm grinzile nefinisate, cu nodurile lemnului la vedere. Prin fereastra mare intră multă lumină, care este controlată cu ajutorul storurilor romane, de culoare albă.

Livingul este un adevărat spectacol

Livingul este un adevărat spectacol: cele mai diverse lucrări de artă și obiecte au fost adunate și depozitate în această cameră. Pentru unii poate părea haos, dar este un haos controlat. Biblioteca este construită în jurul șemineului și ocupă întreg peretele, de sus până jos. Pentru o mai bună organizare rafturile sunt bine delimitate. 

Scaunul de răchită este locul pentru citit sau pentru relaxare, în mijlocul cărților.

Culorile telurice predomină în living, dar și în dormitor, de aceea interiorul este unul care emană căldură și confort.

Un univers întreg a fost construit aici de către proprietari

Piesele de mobilier sunt total diferite și aparțin unor stiluri din perioade diferite, dar sunt unite la nivel de culoare, iar acest lucru face ca întreaga compoziție să fie una unitară.

Câteva plante verzi, bogate sunt elementele care adaugă stropul de viață acestui interior ce pare o bucată mică din cel mai frumos magazin cu antichități. Pentru a avea parte de multă lumină naturală, acestea au fost poziționate la geamuri.

Related posts

Soluții de depozitare pentru bucătăriile mici

Adina Meyers

Decorațiuni colorate pentru casă: idei care să vă inspire

Adina Meyers

Cum să îți amenajezi bucătăria în funcție de trendurile anului

Adina Meyers