Calatorii LifeStyle

Pensiunea Donna Ana din Timisoara

In orasul de pe Bega am avut parte de o experienta care mi-a dat o noua lectie despre ospitalitate, dar si despre calitatea serviciilor turistice. Pensiunea Donna Ana, situata intr-o zona linistita a Timisoarei, la mica distanta de centru, reuseste sa impresioneze pe oricine ii calca pragul printr-o ambianta eleganta si confortabila, dar si prin calitatea dotarilor, amenajarea interioara deosebita si atentia acordata celui mai mic detaliu. Pensiunea recreeaza atmosfera calda si primitoare a unui camin, dar exceleaza in ceea ce priveste profesionalismul angajatilor si promptitudinea serviciilor. Pensiunea este amenajata cu ajutorul designerului Corina Saftescu, care a avut grija sa decoreze spatiile comune asemenea unei galerii de arta, cu obiecte de mobilier antichizate si cu tablouri de valoare luate din anticariat.

Interiorul primitor si serviciile de calitate fac din Pensiunea Donna Ana locul ideal pentru un sejur memorabil. Pentru designul interior au fost folosite obiecte de mobilier din lemn masiv, instalatii sanitare importate din Germania, placi ceramice pictate, covoare din materiale naturale si finisaje din lemn si matase. Pensiunea este dotata cu parcare, iar vizitatorii beneficiaza de servicii de informare turistica 24 din 24.  

Restaurantul ofera un climat confortabil si elegant, iar maestrii bucatari va vor incanta gusturile cu savuroasele preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu cele mai fine bauturi, oferindu-va o experienta unica.

Pensiunea Donna Ana (****) Timisoara; Str. Gospodarilor nr. 13
www.donnaana.ro

Related posts

Umor englezesc pe scena Operetei bucureștene

Adina Meyers

Au rămas câteva zile până la turneul național Masha și Ursul ce va include Suceava, Bacău, București și Oradea

Adina Meyers

I.FEEL CONTEST

Adina Meyers