Home LifeStyle

Pandemie. Principalele temeri ale românilor: sănătatea și nesiguranța economică

Peste 60% dintre români sunt îngrijorați, în această perioadă, pentru starea de sănătate proprie sau a celor apropiați.

Cercetările recente derulate de Aegon România arată faptul că 55% dintre respondenţii unui studiu al companiei consideră că în contextul actual, marcat de pandemie, este necesară încheierea unei asigurări de viață.

Rezultatele studiilor evidențiază ca principale temeri ale celor chestionați sănătatea și nesiguranța climatului economic și deci a locurilor de muncă. Peste 60% dintre români s-au declarat în această perioadă mai îngrijorați decât de obicei pentru starea de sănătate proprie și a celor apropiați.

“Cu toții am fost puternic afectați de criza generată de noul coronavirus, iar cuvinte precum instabilitate, nesiguranță, incertitudine au apărut mai des în viața noastră decât am fi putut să ne imaginăm atunci când am intrat în 2020. Tocmai de aceea, încă de la debutul pandemiei, am încercat să fim în permanentă legătură cu clienții noștri, dar și cu potențialii clienți, să înțelegem impactul noii realități asupra lor și să vedem cum le putem fi alături și cum putem să ne adaptăm produsele la noul lor mod de a vedea lucrurile, de a încerca să își construiască o anumită stabilitate financiară”, a explicat Sînziana Maioreanu, CEO.

Concluziile studiului

În ultimele cinci luni, 58% dintre respondenți vor ca o asigurare de viață să le ofere fondurile necesare spitalizării, 49% își doresc în primul rând ca familiile să aibă un sprijin financiar în cazul decesului lor, iar 47% își doresc să dispună de bani în caz de invaliditate din cauze medicale.

Articole similare

Cele mai comune mituri despre supravieţuire care te pot răni

Adina Meyers

Ziua Caselor Ecologice La Green Planet Blues

Adina Meyers

Vampiri energetici: Ce plante îţi fac bine şi de care trebuie să te fereşti – FOTO

Adina Meyers