LifeStyle

(P) VELUX face publice poveștile din mansardele create în ultimii 20 de ani în România

Cu ocazia aniversării a 20 de ani în România, VELUX a lansat un nou site, pentru a inspira și a-și face cunoscute proiectele în care a fost implicată compania: povestidinmansarde.ro

Călătoria VELUX România a început în 1997. Primul proiect implementat a fost la Brașov, iar, de atunci, nenumărate locuințe din toată țara continuă să fie inundate de lumină. De-a lungul celor 20 de ani, mii de beneficiari au descoperit că podurile întunecoase pot fi transformate în spații calde și luminoase, iar posibilitățile de amenajare sunt nelimitate.

Fie că vorbim de spațiul îngust al unui pod, de extinderea unui bloc vechi de apartamente sau de o casă părăsită, salvată de la demolare, orice spațiu se poate reinventa la nesfârșit, iar lumina naturală și designul se pun în valoare reciproc. Cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX, se poate crea la interior un spațiu minunat, unde lumina pătrunde ușor și devine un important element de design.

VELUX România oferă clienților săi, pe lângă produse de calitate, un întreg pachet de servicii, printre care și consultanță gratuită pentru alegerea soluției optime fiecărui spațiu de sub acoperișul înclinat sau terasă.

În plus, cu ocazia aniversării a 20 de ani în România, VELUX tocmai a introdus pe piață o nouă fereastră de mansardă eficientă energetic, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, care reduce pierderile de căldură prin adăugarea unui strat suplimentar de sticlă și a sistemului unic izolator ThermoTechnologyTM. Această fereastră are un preț foarte rezonabil. De fapt, este disponibilă la un preț comparabil cu o fereastră de mansardă cu geam termoizolant clasic, cu 2 foi de sticlă.

Ferestre de mansardă eficiente energetic, pe care ți le poți permite

VELUX introduce această noutate ca răspuns la o creștere a cererii pentru soluții eficiente energetic a proprietarilor de case. Economisirea energiei și îmbunătățirea calității vieții s-au dovedit a fi doi factori principali atunci când proprietarii de case dezvăluie motivul pentru care doresc să renoveze casele lor (concluziile raportului VELUX Healthy Homes Barometer 2015).

"Costurile energetice reprezintă o preocupare majoră în rândul clienților noștri și noua noastră fereastră de mansardă este un partener pe care te poți baza în amenajarea locuințelor călduroase și eficiente energetic. Noua fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă este un produs al viitorului și ne așteptăm ca această gamă să fie o zonă de creștere", spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

Toată lumea ar trebui să aibă parte de un spațiu călduros în timpul iernii. Cu toate acestea, un număr mare de oameni se luptă în continuare cu locuințe reci, care pierd căldură și trebuie să poarte mai multe straturi de îmbrăcăminte pentru a le fi cald atunci când sunt acasă. De fapt, 75% din clădirile din toată Europa sunt ineficiente energetic și mulți proprietari caută modalități rapide pentru a-și proteja casele lor împotriva iernilor reci și a creșterii facturilor la energie. Montajul noilor modele de ferestre de mansardă eficiente energetic într-un acoperiș termoizolat corect este o modalitate foarte bună de a păstra căldura în interiorul casei tale.

Îmbunătățirea eficienței energetice

Chiar dacă cea mai importantă schimbare din gama de produse este fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, VELUX a îmbunătățit și eficiența energetică a ferestrei de mansardă clasice, cu geam termoizolant alcătuit din 2 foi de sticlă.

"Întregul nostru program de produse a fost optimizat pentru a ne asigura că obțineți o eficiență energetică îmbunătățită, indiferent de alegerea tipului de fereastră și a sistemului de deschidere. Fiecare are dreptul la produse de calitate, la prețuri accesibile", spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

VELUX Healthy Homes Barometer 2015 este un studiu trans-european al percepției europenilor despre legăturilor dintre sănătate și locuire.

Related posts

Târgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, își deschide porțile pe 15 iunie

Adina Meyers

Pianista Alice Sara Ott – interviu audio-video

Adina Meyers

Panasonic lanseaza cele mai eficiente becuri LED din industrie

Adina Meyers