Amenajari apartamente Home

(P) Trucuri simple care promit o cameră de zi mai „prietenoasă”

Camera de zi este punctul central al oricărui cămin, locul în care familia și prietenii se strâng laolaltă și petrec o mare parte din timp împreună. Pentru o atmosferă cât mai prietenoasă și destinsă, ai grijă la câteva aspecte care promit să transforme orice cameră de zi într-o adevărată oază de liniște și relaxare.

Cromatica – optează pentru culori deschise pentru pereți sau mobilier, precum albul sau ecru, care promit să dea impresia unui spațiu atât mai curat, cât și mai mare. Adaugă accente de culoare prin intermediul accesoriilor, precum lămpile, plantele decorative sau covoarele.

Confortul – pune accentul pe confort, mai înainte de toate. O canapea modernă și comodă, precum și câtiva tabureți în stil otoman, se pot dovedi aliații perfecți atunci când vine vorba de confortul întregii familii.

Aer curat – plantele de apartament nu joacă doar un rol decorativ, ci și unul practic, împrospătând și îmbunătățind calitatea aerului din camera de zi. În plus, promite să te gândești la toți cei care își petrec timpul liber aici și renunță la a mai fuma țigări tradiționale în acest spațiu. Alege, în schimb, un dispozitiv de încălzire a tutunului care lasă mai puțin miros în urma utilizării și care, datorită faptului că nu funcționează prin ardere, nu lasă scrum și nu îți pune în pericol mobila și celelalte elemente decorative.

Pe lângă aceste mici trucuri, ai grijă ca spațiul comun de relaxare să fie întotdeauna curat și ordonat: renunță la obiectele inutile sau cele care aglomerează prea mult camera de zi, contribuind astfel la o atmosferă apăsătoare și deloc prietenoasă. Promite-ți să te ții de aceste sfaturi și, în final, vei avea numai de câștigat!

Related posts

Sursele de iluminat sunt importante chiar si in baie

Adina Meyers

Senzații tari! Peste 7000 de persoane s-au înscris pentru o vacanță falsă

Adina Meyers

Bucătărie în stil vintage

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe