Vă este cunoscută afirmația: „Nu am suficient loc pentru toate lucrurile.ˮ? Nu-i așa că și voi vă plângeți de spațiul din locuința voastră? Indiferent dacă locuiți într-o casă mare sau într-un apartament ceva mai mic, problema spațiilor de depozitare va apărea oricum. Dar, cu puțină creativitate ea poate fi rezolvată. De exemplu, în cazul șifonierelor există mai multe soluții care să te ajute să îți pui în ordine toate hainele, pantofii, accesoriile etc. 

Pentru început trebuie să stabilești unde vei amplasa șifonierul. Trebuie aleasă o zonă de a cărei întindere să te poți folosi pe deplin. În cazul camerelor mai mici este indicat să achiziționezi o mobilă realizată pe comandă. Astfel, vei putea să folosești tot perimetrul de care dispui, dar vei avea și un mobilier personalizat. În plus, vei putea să alegi chiar tu modul în care vor fi repartizate rafturile sau sertarele.

După ce ai decis locul unde va fi așezat, șifonierul are nevoie și de un model. Acesta trebuie să fie, bineînțeles, în armonie cu celelalte elemente din cameră. Pentru a te putea bucura de mai mult loc de depozitare, poți alege o variantă înaltă, din podea până în tavan. Așadar, vei crea și senzația de cameră spațioasă.

Tot pentru a „păcăliˮ suprafața mai puțin generoasă, poți alege culori deschise pentru mobilă. De asemenea, poți utiliza oglinzile, sau, de ce nu, ușile transparente. În cazul ușilor, este recomandat să le alegi pe cele glisante sau tip „evantaiˮ.

Prin urmare, lipsa spațiului nu mai poate fi folosită drept scuză pentru absența organizării hainelor, de exemplu.

Pentru mai multă inspirație în legătură cu organizarea din casa ta, în galeria foto vei găsi câteva modele de șifoniere.

Sursă foto: https://www.facebook.com/muchasideassemeocurren/

Related posts

Casa in stilul italian, eleganta si romantica

Adina Meyers

Moscheea vrajita

Adina Meyers

Cumparaturi de casa noua

Adina Meyers