Decor Home LifeStyle

Accesorii cool pentru casa: idei practice

Vrei să schimbi înfățișarea locuinței tale într-un timp scurt și fără costuri prea mari? Nimic mai simplu! Ne-am propus să te inspirăm să reinventezi cu stil obiecte care aveau înainte alt scop.

Mobilă de grădină din paleţi de lemn

Paleţii sunt folosiţi pentru transportul de marfă şi pot susţine greutăţi de câteva sute de kilograme. Prin creativitate și răbdare le putem da o nouă întrebuințare. Îi putem transforma în mese, scaune, canapele, bănci, diverse decoraţiuni de grădină, balansoare, lăzi de nisip pentru copii şi soluţii de depozitare foarte frumoase.

Cutii transformate în obiecte decorative

Cutiile din plastic în care se cară, de obicei, sticle sau fructe şi legume pot deveni tabureţi coloraţi sau chiar lustre. Cu un simplu spray colorat sau chiar puţin lac, orice cutie veche poate deveni scaun sau chiar o mică masă.

Sticla utilizată pentru corpuri de iluminat

Sticlele sunt cel mai versatil obiect. Ele pot deveni corpuri de iluminat: lustre, veioze sau chiar suport pentru lumânări. Dar şi piese pentru a depozita lucruri mărunte, asta dacă vorbim despre borcane. Pe urmă, le poţi transforma într-o vază sau chiar într-un ghiveci pentru plantele mai mari.

Dispenser pentru săpun lichid din sticle vechi de whiskey

Becuri decorative

Dacă un bec s-a ars, nu trebuie să-l arunci, ci să-i dai o nouă utilitate. Poți confecționa decorațiuni foarte frumoase și haioase, pe placul copiilor.

Related posts

Potolește-ți setea de vară cu Litorsal!

Adina Meyers

Ghid: Cum poți alege perna potrivită pentru somn

Adina Meyers

Criolipoliza CoolTech® – cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată

Adina Meyers