LifeStyle

(P) In luna martie Gymboland da liber la rasfat

Daca o fila din calendar este prin excelenta dedicata doamnelor, atunci luna martie este un prilej ideal pentru destindere.

Asa cum pe tot parcursul anului ai mereu grjia de cei dragi si in special de cei mai mici membri ai familiei, iata ca pe 1 si 8 martie ai ocazia sa iti acorzi cateva ore de atentie, lasand restul in seama Gymboland – liderul entertainment-ului educational din Romania –  ce se asigura ca in zilele importante pentru tine, copiii sa fie in siguranta si sa se bucure de ultimele tehnologii interactive.

Aici vor reusi sa imbine perceptia senzoriala cu dezvoltarea creativitatii prin utilizarea elementelor variate de divertisment, in timp ce tu ai putea sa profiti de momente de rasfat, transpuse intr-o sesiune de shopping, o schimbare de look, vizionarea unui film, lipsita de griji si contand pe faptul ca cei mici sunt in siguranta, avand si ei parte de clipe memorabile la Gymboland.   

Pe 1 si 8 martie, locatiile Gymboland din Bucuresti si din tara au un program special in fiecare dupa-amiaza, intre orele 16:00-20:00, pentru a va introduce in minunatul melanj de activitati din cadrul workshop-urilor dedicate primaverii. O incursiune in magia anotimpului, sub simbolul martisorului incarcat de belsug si noroc, in care copiii regasesc la Gymboland metode creative pentru a-si stimula imaginatia, dar si mediul perfect care le ofera toate instrumentele necesare pentru dezvoltare si distractie.

Fara indoiala, in universul Gymboland, nu doar copiii sunt fericiti, ci si mamele, care merita pe deplin! Surprinde-i asadar pe cei dragi seara cu o noua atitudine, mai relaxata, in urma unei sesiuni de rasfat, avand certitudinea ca in luna martie, Gymboland este sprijinul intregii familii, asigurand amestecul desavarsit de placut cu util.

Sunteti asteptati impreuna cu cei mici sa va bucurati de cel mai frumos cadou al unui martisor de poveste, fiindca cine petrece ziua alaturi de Gymboland, retraieste copilaria!

Despre Gymboland:

Gymboland are o expertiza de peste 11 ani in domeniul entertainment-ului educational. In total, in Romania, sunt 8 spatii de joaca: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Veranda, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta, iar in Ploiesti Gymboland Shopping City si AFI Ploiesti.

Anual, peste 55.000 de copii beneficiaza de tehnologia inovativa Gymboland, invatand prin joaca.

Related posts

A’ Design Award and Competition 2013 – deschis inscrierilor pana pe 30 septembrie

Adina Meyers

SLING IT BACK, ladies!

Adina Meyers

Viata fara risipa. Cum sa traiesti sanatos si eco friendly.

Adina Meyers