LifeStyle

(P) Häfele România aduce pe piață noua colecție de electrocasnice Dolce&Gabbana și Smeg

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, dar și importator oficial al brandului Smeg, aduce pe piața locală noua colecție capsulă de electrocasnice Smeg realizată în colaborare cu Dolce&Gabbana. Colecția „Sicily is my love” a fost prezentată în exclusivitate publicului la cea mai mare și importantă expoziție internațională de mobilă, Salone del Mobile di Milano 2017.

Colecția „Sicily is my love” cuprinde binecunoscutele produse prin care Smeg se remarcă pe piața electrocasnicelor. De la prăjitoare de pâine, storcătoare de fructe și legume, expressoare, fierbătoare, blendere, până la mixere cu bol și storcătoare de citrice, toate acestea sunt învăluite de un imprimeu viu colorat inspirat din Sudul Italiei.

Decorul cu lămâi aurii, fructe citrice, pere și cireșe de un roșu aprins sunt doar câteva dintre detaliile tipic siciliene încadrate în forme geometrice triunghiulare ce poartă numele de „crocchi”. Există, de asemenea, și motive florale delicate inspirate de plantele prezente pe coastele siciliene, imagini cu fascinantul munte Etna, înconjurate de frize decorative, ruine pitorești ale templului grec al lui Castor și Polux, situat în faimoasa Vale a Templelor, stema Siciliei, dar și o serie de detalii asemănătoare frunzelor de acant stilizate.

Toate simbolurile unei estetici complexe, dar inconfundabile, sunt asociate cu renumita regiune autonomă a Italiei, Sicilia. Conceptul „Sicily is my love” este un omagiu adus lui  Domenico Dolce și lui Stefano Gabbana, a căror casă de suflet este și va rămâne Sicilia, dar și în general Italiei și gastronomiei italienești, din care Smeg se inspiră constant, fiind întotdeauna un interpret al excelenței. Alimentele, produsele specifice Sudului Italiei, dar și mâncărurile tradiționale – sunt rădăcinile la care se întorc de fiecare dată mintea și sufletul, iar electrocasnicele Smeg mici, dar prețioase, sunt o modalitate excelentă de a călători zilnic pe meleagurile Italiei.

Häfele România va pune la dispoziția consumatorilor locali noua colecție Smeg Dolce&Gabbana începând cu luna decembrie a anului 2017. 

 

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

Related posts

Chef Scărlătescu îți pregătește meniul pentru petrecerea de Crăciun a firmei tale, la Jubile Concept!

Adina Meyers

NEX-6: o camera foto pentru cei mai exigenti fotografi Performante DSLR intr-o camera de buzunar: nou acamera cu obiective interschimbabile Sony NEX-6

Adina Meyers

Note dulci şi miros plăcut de…copilarie

Adina Meyers