LifeStyle

(P) Häfele prezintă soluții pentru un nou concept arhitectural inovator, MicroApart 20/30

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, propune un concept de locuit inteligent și multifuncțional pentru spații de dimensiuni mici intitulat „MicroApart 20/30“.

Prezentat arhitecţilor, designerilor de interior, proiectanților și investitorilor la târgul comercial BAU 2017, „MicroApart 20/30” a fost proiectat în parteneriat cu arhitectul Dr. KristaBlassy şi Carsten Fischer, investitor şi operator.

”Mai multă viaţă pe m2” este una dintre cele mai mari provocări arhitecturale ale timpului nostru, motiv pentru care Häfele vine în întâmpinarea acestor nevoi cu un concept modular, scalabil de micro-apartament – MicroApart 20/30. Noile soluții au arătat în ce mod spaţiile de locuit compacte pot fi făcute să devină mai funcţionale şi mai confortabile în acelaşi timp.

Conceptul permite dezvoltatorilor imobiliari să creeze şi să furnizeze soluţii rezidenţiale atractive, flexibile, în mod rapid şi eficient. „MicroApart 20/30” este un apartament mic care oferă cele mai bune condiţii de viaţă pentru orice buget și este scalabil de la 20 până la 30 m2, în funcție de dimensiunea dorită în ceea ce priveşte apartamentul, mobilierul și accesoriile, precum și durata șederii. Aceste apartamente mici costă mai puţin pentru a fi construite, consumă mai puţină energie şi sunt mai uşor de întreţinut.

Häfele poate face ca micro-apartamentele să devină realitate prin soluţii de proiect 360°, inclusiv consultanţă în etapele preliminare şi sprijin activ în timpul etapelor de planificare şi construcţie. Scopul este de a concepe soluţii acum pentru provocările de mâine. Focusul este pe un echilibru între economia de spațiu și calitatea stilului de viață, datorită mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gamă largă de aplicații.

De la panourile de perete versatile la dressing-urile deschise, Häfele poate dezvolta soluții personalizate pentru hoteluri moderne, adaptate la piața lor țintă. Suport pliabil pentru bagaje, dulap cu compartimente sau dressing spaţios? Ideea este de a oferi doar atât cât este necesar pentru ca oaspeții să se simtă confortabil din punct de vedere fizic și hotelierii să se simtă confortabil din punct de vedere financiar.

"O cameră. Același design” – Häfele prezintă o selecție exclusivă de peste 200 de armături și accesorii compatibile și disponibile la nivel mondial pentru industria hotelieră internațională. Această gamă de produse este folosită pentru un design integrat al camerelor de oaspeţi și al băilor: de la mânerele cuierelor pentru haine la mânerele pentru mobilă.

Sistemul de uşi Häfele – Confortul începe de la uşa de la intrare a fiecărei clădiri. De aceea, sistemele de uşi de la Häfele reprezintă o parte importantă a conceptului „Mai multă viaţă pe m2”. Trei dintre cele mai recente sisteme complete pentru hoteluri şi aplicaţii rezidenţiale au fost expuse la BAU 2017: o ușă de acces la balcon cu caracteristici suplimentare de securitate, izolare fonică și termică; o ușă de cameră de hotel care poate fi deschisă cu ajutorul unui smartphone și ușa glisantă de tip Pocketdoor, o soluție magică, care economisește spațiu fiind în acelaşi timp ușor de întreținut.

Dialock – acces securizat cu smartphone-ul în loc de cheie

Häfele a prezentat unele dintre aspectele cheie ale sistemelor de uşi integrate la BAU. Dialock este un sistem inovator de identificare și de control al accesului, în rețea, care se conectează la sistemul de management al camerei de hotel și care permite oaspeților să îşi folosească smartphone-ul ca pe o cheie. Cu Dialock, Häfele gândeşte dincolo de o simplă gestionare a accesului. Grație unui parteneriat cu Interel, un furnizor specializat de sisteme de management online pentru camerele de hotel, hotelierii pot reduce costurile de capital și de exploatare, pot spori confortul clienților și de asemenea pot maximiza condiţiile de securitate, ca răspuns la cerințele pieței de astăzi.

 

 

Related posts

Black Friday la Praktiker Romania cu reduceri de pana la 50%

Adina Meyers

Profilul Classic al tiglei GERARD beneficiaza de un discount de 20% pana la 15 octombrie

Adina Meyers

TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI

Adina Meyers