LifeStyle

(P) Elvila schimba locatia magazinului din Oradea

Incepand cu 1 februarie magazinul Elvila din Oradea se muta intr-o noua locatie, in Mall-ul Era Shopping Park, din Calea Aradului  nr. 62.

Magazinul Elvila isi asteapta clientii cu o gama variata de mobilier pentru casa si birou, fabricat din PAL, lemn MDF si lemn masiv, la un raport calitate-pret continuu imbunatatit.

Oradenii pot achizitiona sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, coltare de bucatarie, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, cuiere), mobilier tapitat: canapele, coltare, fotolii, paturi tapitate si saltele Relaxa Original, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clientilor se poate executa si mobilier personalizat la comanda.

Mobilierul din magazinul Elvila este produs in cele trei fabrici proprii ale companiei: Fabrica Relaxa, Fabrica Elmoberom si Fabrica Carpatina. Produsele de mobilier sunt realizate din: lemn masiv, PAL melaminat, PAL furniruit si MDF.

In luna februarie, clientii vor putea beneficia de reduceri atractive la mobilier. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

In prezent, in Romania, compania Elvila detine 14 magazine proprii in orasele: Alexandria, Bacau, Beius, Botosani, Brad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti si 9 ditribuitori in sistem de franciza in orasele: Focsani, Husi, Medias, Negresti Oas, Patarlagele, Suceava, Targu Jiu, Viseu de Sus, Slobozia.

In ceea ce priveste planuri de expansiune pentru 2017, compania Elvila va deschide noi magazine in  Suceava, Iasi, Sibiu, Craiova, va dezvolta reteaua de francize si cea de distribuitori.

Grupul Elvila este unul din principalii furnizori de mobila de bucatarie din Romania. Elvila ofera o gama completa de produse din lemn masiv, mdf sau PAL. Portofoliul de produse din catalog este completat de posibilitatea de a furniza mobila la comanda, pentru acasa, pentru HoReCa sau pentru zona corporate. 

Related posts

BoConcept lanseaza pentru anul 2010 o noua colectie de moblier si decoratiuni plina de culoare!

Adina Meyers

Când viaţa îţi oferă lămâi, tu alege… Kiwi Finance

Adina Meyers

Conferința ”Sănătos de mic” – Prevenția începe cu educația Sub patronajul Comisiei de Sănătate Publică din Senatul României

Adina Meyers