LifeStyle

Orhideele, cele mai vandute flori la ghiveci din Romania

Romanii prefera orhideele, indiferent ca le cumpăra pentru a le oferi cadou persoanelor dragi sau pentru infrumusetarea propriei case. In luna octombrie, magazinele Hornbach continua traditia expozitiei in zona de gradina unde vor fi expuse orhidee, cele mai vandute flori la ghiveci din Romania.

”In fiecare an, avem o traditie de a organiza o expozitie dedicata acestor flori, in cadrul careia vizitatorii pot admira si cumpara o varietate de specii si pot primi sfaturi de ingrijire”, spune Directorul General al Hornbach.

Potrivit acestuia, specia care inregistreaza cele mai mari vanzari este Phalaenopsis, disponibila in mai multe tipuri. De asemenea, in magazinele Hornbach pot fi achizitionate alte sase specii de orhidee, retailerul oferind peste 2.000 de bucati pe aceasta grupa de produse, toate provenite din import si avand garantia cresterii plantelor. Astfel, in cazul reclamatiilor indreptatite primite pe o perioada de 12 luni, banii sunt returnati sau produsele sunt inlocuite.

In ceea ce priveste ingriijirea orhideelor, acestea trebuie plantate in ghivece transparente si au nevoie de lumina si umiditate, de aceea cel mai bun loc unde pot fi pozitionate este un pervaz unde exista variatii de temperatura care induc inflorirea. Udarea florilor se realizeaza la un interval de 7 zile, atunci cand radacinile devin albe, intrucat apa in exces provoaca putrezirea radacinilor.

 

 

Related posts

Amway prezinta bodykey by NUTRILITE™, un program inovator de control al greutatii

Adina Meyers

Românii caută din ce în ce mai mult ”case de vânzare” pe Google

Adina Meyers

Vacante Albena

Adina Meyers