Home

Organizează și depozitează cu ajutorul lădițelor din lemn

Soluțiile pentru depozitare și organizare sunt esențiale în orice casă. Acestea te pot ajuta să ai o casă ordonată pentru mai mult timp. Ți-am pregătit de data aceasta o serie de idei cu lădițe din lemn în care poți depozita diverse lucruri, de la bijuterii, la haine și ghivece cu flori. 

Pont: deși probabil că ai fi tentat să folosești lădițele din piață, în care se depozitează fructele și legumele, să știi că acestea nu sunt deloc rezistente în timp, iar prinderile lor sunt foarte fragile. 

În magazinele de bricolaj, vei găsi lădițe din lemn cu o structură rezistentă, ideale pentru a pune în practică ideile pe care le vei vedea în continuare.

Vopsește-le: lădițele din magazinele de bricolaj sunt lăsate în culoarea lor naturală, așa că ai un bun pretext să le vopsești și să le asortezi cu restul amenajării din casa ta. Folosește o vopsea pe bază de apă, în culoarea preferată și eventual, după uscare, dă-i un efect de patină cu ajutorul unui șmirghel fin.

Fii creativ: lădițele din lemn pot fi folosite și pe post de taburet. Măsoară și decupează o bucată carton rigid care să acopere toată suprafața de la baza ladiței. Lipește de acesta un burete, apoi îmbracă totul cu materialul textil preferat și așează-l la baza lădiței. Este simplu!

Delimitează spațiile: lădițele din lemn pot fi excelente paravane. Atunci când locuiești într-un spațiu mic și vrei să creezi mai multe zone (de lucru, de luat masa etc), le poți delimita cu aujutorul unor lădițe din lemn, exact așa cum vezi în imagine. Paravanul îl poți construi cât de înalt vrei, cu condiția să ai grijă să fie stabil. Eventual poți lipi lădițele între ele cu silicon transparent.

Depozitează: prosoapele din baie își găsesc locul în lădițe colorate, poziționate într-un colț, în baie. Dar nu doar prosoapele pot fi depozitate în lădițe. În bucătărie, prinse în perete, lădițele funcționează perfect pe post de rafturi pentru farfurii, borcane cu ingrediente sau chiar mici ghivece cu flori.

Foto: Pinterest

Related posts

Micile reparatii de toamna ale acoperisului se fac cu Sika BlackSeal-1

Adina Meyers

Home-staging-ul, tehnica de vânzare a apartamentelor de lux. Pregătirea și amenajarea proprietății

Adina Meyers

Tipuri de Sudura Procedeele de Sudare

Adina Meyers