LifeStyle

Atelierul „Iubire necondiţionată” a adunat o mulţime de părinţi şi copii

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, zona de Food Court de la etajul 4 al Unirea Shopping Center a fost locul de întâlnire pentru o mulţime de părinţi şi copii. Motivul? Atelierul de parenting cu acces gratuit „Iubire necondiţionată”, în cadrul căruia părinţii au găsit multe răspunsuri la întrebările legate de copii şi copilărie, iar cei mici au pictat, s-au jucat şi, la final, au primit cadouri.

La atelierul de parenting „Iubire necondiţionată”, psihologul Monica Muntean de la Academia HI HA HU i-a consiliat pe părinţi în legătură cu problemele cu care se confruntă în relaţia cu cei mici. De asemenea, le-a oferit informaţii suplimentare despre dezvoltarea firească a celor mici, precum şi sfaturi de specialitate, care să îi ajute să colaboreze mai bine cu juniorii şi să le înţeleagă comportamentul.

Pe parcursul celor două ore, cât a durat atelierul, prichindeii nu s-au plictisit deloc, căci, asistaţi de tinerii voluntari din A.I.P.A. (Asociaţia pentru Intervenţie Precoce în Autism), au pictat podoabe superbe pentru bradul de Crăciun, s-au jucat şi s-au distrat. Cea mai mare surpriză i-a aşteptat însă la finalul evenimentului, când au primit cadouri foarte frumoase din sania lui Moş Crăciun.

 

Atelierul „Iubire necondiţionată” s-a desfăşurat în acelaşi ambient cald, primitor şi plin de culoare pus la dispoziţie de Unirea Shopping Center, la etajul 4, în zona de Food Court.

Mulţumim Unirea Shopping Center, Magazinului Diverta, Academiei HI HA HU, A.I.P.A., „Maam With Love” by Alexandra Sandu, Rostar, Pepco, SanoVita şi Touch antibacterial, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil!

 

Următoarea invitaţie pe care o lansăm este atelierul „Râs şi respiraţie”, care va avea loc pe data de 19 ianuarie 2019, la ora 17.00, în acelaşi loc (la etajul 4, în zona de Food Court a Unirea Shopping Center). Şi la acest eveniment vă aşteptăm cu informaţii utile, de data asta dedicate însuşirii unui stil de viaţă sănătos, cu voie bună şi cu multe surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Filmuletul evenimentului este disponibil aici

Related posts

GEALAN, implicat in protejarea mediului prin producerea de profile PVC ecologice

Adina Meyers

Curățarea și întreținerea spațiilor de mari dimensiuni

Adina Meyers

Concept store Swarovski la New York

Adina Meyers