Petreceți o treime din viața dumneavoastră în pat, ceea ce înseamnă că este vital să petreceți, de asemenea, o mulțime de timp alegând salteaua potrivită. O saltea greșită poate conduce la dureri musculare, dureri de spate și lipsă de somn. Un somn mai bun, într-o saltea pat bună poate să vă facă un om mai bun, așa că citiți mai jos cei opt pași pentru alegerea saltelei potrivite pentru casa și nevoile dumneavoastră.

1. Vizitați câteva magazine

Nu puteți obține cu adevărat o imagine suficient de bună asupra unei saltele pat prin simpla vizualizare pe ecran. Vizitarea câtorva magazine diferite vă va permite să încercați diferite stiluri, forme și modele pentru a se potrivi camerei și nevoilor dumneavoastră. Găsiți showroom-ul cel mai apropiat și mergeți să încercați câteva modele.

2. Nu vă uitați la ea, încercați-o

Este esențial să încercați întotdeauna o saltea înainte de a o cumpăra. Suntem cu toții diferiți și o saltea pat nu este făcută pentru toată lumea. Cerințele pentru sprijin ale oamenilor vor fi diferite în funcție de greutate și de construcție, deci trebuie să fiți foarte confortabili cu decizia.

3. Alegeți o saltea împreună

Dacă aveți de gând să împărtășiți o saltea pat, atunci trebuie să o alegeți cu partenerul. În felul acesta, puteți să stați amândoi pe ea și să vă asigurați că este destul de mare și suficient de confortabilă pentru voi doi.

4. Gândiți-vă la dimensiunea camerei

Dimensiunea totală a camerei trebuie luată în considerare întotdeauna. Dacă dormitorul este prea mic, o saltea masivă nu va fi pentru dumneavoastră. Pentru a vă relaxa în mod corespunzător, trebuie să aveți un spațiu rezonabil în jurul patului. De asemenea, trebuie să țineți cont ca salteaua să se potrivească ramei de pat pe care deja o aveți sau dacă doriți un upgrade, trebuie să luați și acest cost în considerare.

5. Dați-vă spațiu pentru a se întinde

Dacă aveți un dormitor de dimensiuni mari sau rezonabile și partenerul dumneavostră întotdeauna ocupă tot spațiul în pat, luați în considerare investiția în saltele de dimensiuni King Size.

6. Luați în considerare mai mult spațiu

Chiar dacă dormiți pe cont propriu, asta nu înseamnă că trebuie să vă cumpărați o saltea pentru o singură persoană. Unele persoane au nevoie sau le place mai mult spațiu pentru a se simți confortabil, deci dacă sunteți unul dintre ei, luați în considerare investiția într-o saltea pat dublă.

7. Alegeți o saltea bună pentru spate

O saltea pat bună trebuie să sprijine spatele corespunzător în timp ce dormi. Luați în considerare în ce fel preferați să dormiți – pe spate, pe burtă, sau pe o parte – și consultați ghidurile pentru a vedea ce fel de saltea vi se potrivește.

8. Obții ceea ce plătești

O saltea de pat mai bună nu este întotdeauna cea mai scumpă, dar probabil că nu este nici cea mai ieftină. Un pat ieftin ar putea părea în regulă, dar nu vă va oferi sprijinul de care aveți nevoie pentru un somn bun. Rețineți că un preț mai mic ar putea, de asemenea, să vă reducă confortul. Este o idee bună să consultați recenziile despre produse online înainte de a le achiziționa, astfel încât puteți vedea ce cred alții despre produsul pe care îl cumpărați.

Related posts

Cum iti redecorezi bucataria in 3 pasi simpli

Adina Meyers

Cum sa curatati instrumentele de curatenie

Adina Meyers

Tendințe în design-ul lavoarelor pentru 2020

Adina Meyers