Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Obține un iluminat modern cu ajutorul profilelor LED încastrate

 Nevoia de lumină ne determină să găsim soluții variate atât din punct de vedere practic cât și estetic, pentru spațiile în care ne desfășurăm activitățile. Decorul unui interior poate fi pus în valoare cu ajutorul unui plan de iluminat corect.
 
 Stabilirea poziției corpurilor de iluminat într-un spațiu se realizează din faza de proiect de amenajare sau reamenajare. Se ia astfel în calcul suprafața încăperii și activitățile care urmează să se desfășoare în acest loc, indiferent de specificul locației ( rezidențială, comercială etc ), cât și necesitatea asigurării unui iluminat general, local și opțional, a unuia ambiental. Ulterior se stabilește poziționarea corpurilor de iluminat, care se pot monta pe plafon, pereți sau pot fi de sine stătătoare ( veioze, lampadare ).
 
 Odată stabilite aceste aspecte, în funcție de stilul de amenajare abordat, se vor alege și corpurile de iluminat. Acestea pot face parte din categoria profilelor LED încastrate, care se pot monta în pereți, tavan, pardoseală sau mobilier, fixându-se într-o carcasă de aluminiu. Din punct de vedere al consumului de energie, sistemul de iluminat cu LED este cea mai eficientă soluție, contribuind totodată la crearea unei amenajări elegante, moderne și simple.
 
Articol semnat de: Irimescu Flavia, decorator interioare,
telefon: 0747666473

Articole similare

La munte: casă tradiţională cu elemente moderne

Adina Meyers

8 tipuri de tapet pentru toate gusturile

Adina Meyers

Cum să folosești pouf-ul în designul interior

Adina Meyers